Κυριάκος Μητσοτάκης: Παρουσίασε μια «μαγική εικόνα» της Ελλάδας, μιλώντας σε συνέδριο στην Ισπανία

Μέσα σ' όλα αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα της... Άκρας Αριστεράς

Must Read

Μια εικόνα της Ελλάδος την οποία μόνο αυτός βλέπει, μαγική και μάλλον αόρατη στους Έλληνες πολίτες, παρουσίασε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, χθες, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο συνέδριο του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας στη Βαλένθια.

«Παρά την πανδημία, παρά το Μεταναστευτικό, παρά τις δύσκολες διαφορές με την Τουρκία, μείναμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας. Μειώσαμε τους φόρους για όλους τους Έλληνες, περιορίσαμε τη γραφειοκρατία, δημιουργήσαμε ένα ψηφιακό κράτος, εκσυγχρονίσαμε το κόμμα μας, ώστε η Νέα Δημοκρατία να καταλαμβάνει πλέον ολόκληρο τον χώρο ανάμεσα στη Δεξιά και στο προοδευτικό Κέντρο», είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα της Άκρας Αριστεράς, χαρακτηρισμό που ποτέ πριν δεν είχε εκστομίσει, τουλάχιστον εντός της Ελλάδας.

«Κερδίσαμε τις εκλογές γιατί υποσχεθήκαμε, όχι μόνο στους δικούς μας υποστηρικτές αλλά σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, ένα νέο όραμα ανανέωσης, στο οποίο μπορούσαν να πιστέψουν», τόνισε και υπογράμμισε: «Ο ελληνικός λαός μάς επιβράβευσε με μια απόλυτη κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις τελευταίες εκλογές, ώστε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας. Είμαι εδώ για να σας μεταφέρω το μήνυμα πως αυτό είναι εφικτό. Οι λαϊκιστές της Άκρας Αριστεράς, οι αντίστοιχοι των δικών σας Podemos, ηττήθηκαν στις πρόσφατες εκλογές από το προοδευτικό κεντροδεξιό κόμμα».

Μια εικόνα της χώρας που μόνο εκείνος βλέπει

Ο πρωθυπουργός, συνεχίζοντας να περιγράφει μια εικόνα της χώρας που μόνο αυτός βλέπει, είπε ότι «αυτό που κάναμε στην Ελλάδα είναι μείωση των φόρων, μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας, ανάπτυξη πράσινων τεχνολογιών και αξιοποίηση της έξυπνης τεχνολογίας και της ψηφιακής καινοτομίας, με στόχο να αποκομίσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τους πολίτες».

Αυτόν τον επίγειο παράδεισο που έφερε στην Ελλάδα, όπως είπε, άραγε τον βλέπει όντως; Ή απλώς βρήκε ευκαιρία να προπαγανδίσει δήθεν επιτυχίες σε ένα κοινό που δεν έχει τη δυνατότητα να κρίνει αν λέει αλήθεια; Διότι, αν πράγματι τα πιστεύει, τότε είναι τόσο απομονωμένος, που όντως είναι σαν να ζει σε άλλη χώρα…

Στην δική του ομιλία, ο πρόεδρος του Λαϊκού Κόμματος της Ισπανίας Πάμπλο Κασάδο τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία αποτελούν παράδειγμα για την αποτελεσματική διαχείριση μεγάλων προκλήσεων και δεσμεύθηκε πως μια κυβέρνηση του Λαϊκού Κόμματος θα στηρίξει πλήρως την προστασία των ελληνικών συνόρων και συμφερόντων στη Μεσόγειο. Από προεκλογικές υποσχέσεις έχουμε χορτάσει γενικώς…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This