ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στο Μαρούσι: «Ο Μητσοτάκης επιφύλασσε στους πυροσβέστες την αντιμετώπιση που είχε στους υγειονομικούς»

«Όταν τους χρειάζεται, τούς χειροκροτεί στα μπαλκόνια, (...) και στο τέλος τους πνίγει και στα χημικά, αν τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν»

Must Read

Όπως στους υγειονομικούς το ίδιο απαξιωτικά φέρεται και στους πυροσβέστες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα εκτεταμένα επεισόδια που δημιουργήθηκαν νωρίτερα σήμερα στο Μαρούσι, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των πυροσβεστών.

Πιο συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί τον πρωθυπουργό για τον τρόπο που αντιμετώπισε η αστυνομία τους συγκεντρωμένους πυροσβέστες, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως «όταν τους χρειάζεται την ώρα της κρίσης τους χειροκροτεί στα μπαλκόνια, στη συνέχεια τους αφήνει στο έλεος χωρίς καμία στήριξη».

Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει τα ακόλουθα: «Ο κ. Μητσοτάκης επιφύλασσε για τους πυροσβέστες, τους “ήρωες των πυρκαγιών” την ίδια ακριβώς αντιμετώπιση που είχε και στους υγειονομικούς, τους “ήρωες της πανδημίας”. Στην αρχή, όταν τους χρειάζεται την ώρα της κρίσης, τους χειροκροτεί στα μπαλκόνια, στη συνέχεια τους αφήνει στο έλεος χωρίς καμία στήριξη, είτε οικονομική, είτε σε έμψυχο δυναμικό. Και στο τέλος τους πνίγει και στα χημικά, αν τολμήσουν να διαμαρτυρηθούν».

Σημειώνεται ότι τα επεισόδια, τα οποία έλαβαν χώρα έξω από το κτίριο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ξέσπασαν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, με την αστυνομία να προχωρά σε χρήση χημικών, ενώ επιστρατεύτηκε και η «αύρα» της ΕΛ.ΑΣ.

Με κεντρικά συνθήματα «Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα μπεζ οι καταστροφές δεν είναι εποχικές», «Στο πλάι σου πολίτη όταν μας χρειαστείς, ενίσχυση του Σώματος της Πυροσβεστικής» και «Εδώ και τώρα μονιμότητα», οι συγκεντρωμένοι που ήρθαν στην Αθήνα από όλη την Ελλάδα, αντιδρούν, όπως τονίζουν, «στις εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα την πορεία του Πυροσβεστικού Σώματος, μετά και την ιδιαίτερα δύσκολη φετινή αντιπυρική περίοδο», ενώ ζητούν την ενίσχυση του Πυροσβεστικού Σώματος.

  • Δείτε πλάνα από τα επεισόδια:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This