Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Στέλιο Πέτσα

Τον αποκηρύττουν πλέον και φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ…

Must Read

Ο υπουργός Στέλιος Πέτσας, είναι πλέον στο στόχαστρο της εξεταστικής επιτροπής, που θα διερευνήσει τα πεπραγμένα του αναφορικά με το μοίρασμα δημοσίου χρήματος σε ΜΜΕ. Υπό άλλες συνθήκες, αυτό δεν θα τον ανησυχούσε καθόλου. Η Ν.Δ. έχει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία και το αναμενόμενο είναι να καλύψει τις όποιες ευθύνες του, προκειμένου να μην παραπεμφθεί στο ειδικό δικαστήριο.

Φαίνεται όμως ότι ένας ασφυκτικός πολιτικός κλοιός αρχίζει και σφίγγει γύρω του.

Διαβάστε το ακόλουθο απόσπασμα: «Πολλοί λένε πως ο Πέτσας ανήκει στην κατηγορία του μπιζιμπόντη, δηλαδή αυτού που ασχολείται µε τα πάντα χωρίς να παράγει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα»!

Η συγκεκριμένη «περιγραφή» του κυρίου Πέτσα λοιπόν δημοσιεύτηκε στην «Καθημερινή» και όχι σε κάποιο αντιπολιτευόμενο έντυπο.

Οδηγεί σε δύο πολιτικά συμπεράσματα: Το πρώτο είναι πως ένας «μπιζιμπόντης», δεν έχει καμία θέση σε μία κυβέρνηση των «Αρίστων».

Το δεύτερο όμως και πιο σοβαρό, είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πρέπει να σταθμίσει τι τον συμφέρει περισσότερο πολιτικά. Να καλύψει τυχόν ευθύνες του κυρίου Πέτσα που θα προκύψουν κατά την κοινοβουλευτική διαδικασία ή το να μείνει στην ιστορία ως ο πρώτος πρωθυπουργός στη μεταπολίτευση που κάνει πράξη το «μαχαίρι στο κόκκαλο», ακόμα κι αν πρόκειται για μέρος της κυβερνητικής ραχοκοκαλιάς;

Το δεύτερο φυσικά δεν προκύπτει μόνο από την επίθεση της «Καθημερινής» στο πρόσωπο του υπουργού, αλλά και από κάποια «άφθαρτα» ονόματα της ΝΔ, τα οποία με εντολή Κυριάκου θα συμμετέχουν στην εξεταστική.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This