Κρεσέντο φασισμού από τον Άδωνι Γεωργιάδη που θέλει απολύσεις ανεμβολίαστων εργαζομένων

Έκλεισε το μάτι στους εργοδότες να διώξουν τους ανεμβολίαστους εργαζόμενους

Must Read

Αφού υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έδρασε με ανήθικο τρόπο όταν όλο αυτό το διάστημα που υποστήριζε ότι ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός, ο υπουργός Ανάπτυξης, μάστερ στην ανακυβίστηση που δήλωνε «να μην σώσουν οι ανεμβολίαστοι», προχώρησε σε νέες προκλητικές δηλώσεις με φασιστική έμπνευση.

Με προκλητικό ύφος ο Άδωνις Γεωργιάδης που πλέον δηλώνει υπέρμαχος του υποχρεωτικού εμβολιασμού και του εξαντλητικού προστίμου των 100 ευρώ σε όλους τους συνταξιούχους, ακόμα και σε εκείνους που ζουν στο όριο της εξαθλίωσης με τα 400 ευρώ, τώρα προτείνει στους εργοδότες να απολύουν όσους υπαλλήλους δεν έχουν εμβολιαστεί.

«Δεν έχουμε ειδική διάταξη για τον Covid στο εργατικό μας δίκαιο όμως το τι θα κάνει ένας εργοδότης ή τι θα κρίνει ένα δικαστήριο, εγώ δεν το γνωρίζω» δήλωσε και ανέφερε ότι στην εργατική νομοθεσία υπάρχει η δυνατότητα μιας επιχείρησης για λόγους ανωτέρας βίας να απολύσει έναν εργαζόμενο: «Το αν οι λόγοι ανωτέρας βίας θα είναι η άρνησή του να εμβολιαστεί δεν θα κριθεί από εμένα. Σε μια τέτοια περίπτωση θα κριθεί σε ένα δικαστήριο» είπε και πρόσθεσε ότι έχουν ήδη γίνει απολύσεις.

Μάλιστα υποστήριξε ότι οι ανεμβολίαστοι βάζουν σε κίνδυνο την επιχείρηση επειδή αν νοσήσουν θα πρέπει να μείνουν σε καραντίνα και αυτό θα προκαλέσει ζημιά στην επιχείρηση, λες και οι εμβολιασμένοι δεν νοσούν και δεν κολλάνε! «Ναι, είναι πρόβλημα για μία επιχείρηση να έχει ανεμβολίαστους εργαζόμενους. Και αυτό πρέπει κάθε εργαζόμενος να το λάβει σοβαρά υπόψη του» υποστήριξε κλείνοντας το μάτι στους εργοδότες για να προχωρήσουν σε απολύσεις!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This