Είστε πλυντήριο μπράβων ή αγράμματος, κύριε Οικονόμου;

Σφοδρή επίθεση Ζαραλίκου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο

Must Read

Την οργισμένη απάντηση του Χριστόφορου Ζαραλίκου προκάλεσε η δήθεν δήλωση καταδίκης του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου (φωτό) για τη χθεσινή εισβολή της Σάσας Σταμάτη (επίσης φωτό) στη σκηνή του θεάτρου «Τζένη Καρέζη», με σκοπό να λογοκρίνει την παράσταση.

Ο κύριος Οικονόμου με ανάρτησή του στο twitter δήλωσε :

«Η κοινωνία μας έχει εμπεδώσει την ελευθερία της καλλιτεχνικής έκφρασης, πρωτίστως της σάτιρας, όσο αιχμηρή και αν είναι. Κάθε απόπειρα, έργω ή λόγω, βίαιης παρεμπόδισης της είναι ανεπίτρεπτη και καταδικαστέα, πόσω μάλλον όταν έχει χαρακτηριστικά αυτοδικίας».

Mε υψηλούς τόνους απάντησε ο κωμικός, ο οποίος απευθυνόμενος στον Γιάννη Οικονόμου έγραψε στο twitter «Αυτοδικίας; Ποιος παρενέβη ποιον νόμο, ποιον αδίκησε και ποιος πήρε τον νόμο στα χέρια του; Είστε πλυντήριο μπράβων ή αγράμματος;»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This