«Μπαρούτι» ο Κώστας Τσιάρας με τον «Λιγνάδη» της Δικαιοσύνης

Aποδοκίμασε τον αντιπρόεδρο του ΣτΕ Ευστρατίου για το «ψάρεμα» νεαρών και την εμπλοκή του με ναρκωτικά

Must Read

Το καυστικό σχόλιο του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα προκάλεσε η εμπλοκή του μέχρι πρότινος αντιπροέδρου του ΣτΕ Παναγιώτη Κίμωνα Ευστρατίου σε υπόθεση ναρκωτικών με νεαρό που «ψάρεψε» στο διαδίκτυο για να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του, κάνοντας χρήση κοκαΐνης στο διαμέρισμά του στην Ηλιούπολη.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης αποδοκίμασε τον 66χρονο δικαστικό λειτουργό, το όνομα του οποίου είχε εισηγηθεί ο ίδιος και το Υπουργικό Συμβούλιο τον είχε τοποθετήσει ως αντιπρόεδρο στο ανώτατο διοικητικό δικαστήριο της χώρας, τον Δεκέμβριο του 2019.

Απαντώντας σε ερώτηση του τομεάρχη Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Θεόφιλου Ξανθόπουλου και του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Αντώνη Μυλωνάκη, ο υπουργός είπε πως τέτοια ζητήματα προκαλούν μεγάλη ανησυχία και αποδοκιμάζονται από το σύνολο της κοινωνίας, και επισήμανε ότι πρέπει να περιμένουμε την ίδια τη Δικαιοσύνη να αναλάβει τον ρόλο που της έχει ανατεθεί από το Σύνταγμα. «Αλλά κι εμείς πρέπει να δείχνουμε τη σοβαρή θέση μας, μη προστρέχοντας με ευκολία σε οποιαδήποτε κρίση και τοποθέτηση… Εάν όλα αυτά που βλέπουμε ισχύουν, είναι θέματα που όλοι μας αποδοκιμάζουμε» δήλωσε στη Βουλή.

Oμολόγησε πως «ψάρεψε» τον 26χρονο μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών

Υπενθυμίζεται πως ο μέχρι πρότινος αντιπρόεδρος του ΣτΕ Π. Ευστρατίου υπέβαλε την παραίτησή του από το δικαστικό Σώμα την περασμένη Παρασκευή, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη με ποσότητα ναρκωτικών έξω από το σπίτι του ενός 24χρονου Αλβανού, ενός 32χρονου από τις Φιλιππίνες και ενός 26χρονου Ελληνα, ο οποίος κατονόμασε τον δικαστή ως προμηθευτή της κοκαΐνης.

Ο 66χρονος ανώτατος δικαστικός ομολόγησε στους αστυνομικούς πως «ψάρεψε» τον 26χρονο μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι είχε κάνει «απειροελάχιστη» χρήση κοκαΐνης ύστερα από πίεση του… παρτενέρ του. Αντίθετα, ο 26χρονος υποστηρίζει πως ο δικαστής ήταν εκείνος που τον κέρασε ναρκωτικά στο διαμέρισμά του, όπου βρέθηκαν υπολείμματα ναρκωτικών ουσιών σε ένα μπουκαλάκι, ακριβώς δίπλα από το κρεβάτι του δικαστή.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε συμπτωματικά, ύστερα από σωματικό έλεγχο που έκανε στον 26χρονο ο αστυνομικός φρουρός της πρώην προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Μαίρης Σαρπ, η οποία μένει στην ίδια πολυκατοικία με τον Π. Ευστρατίου, με τον οποίο διατηρεί σχέση επί σειρά ετών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This