Η πρώτη συνέντευξη Ανδρουλάκη μετά την εκλογή του στην ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολισμού για τα άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών και υπέρ του ανοίγματος των σχολείων

Must Read

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, έδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Τάχθηκε υπέρ της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού για τα άτομα ηλικίας άνω των 50 ετών και υπέρ του ανοίγματος των σχολείων, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αναβλητικότητα και αντιφατική στάση στο ζήτημα των εμβολιασμών.

Τόνισε ότι το κόμμα του προτείνει να υπάρξουν πολύ αυστηρότερα πρωτόκολλα όπως έγινε και στην υπόλοιπη Ευρώπη και σχετικά με τα PCR, ο Ανδρουλάκης ανέφερε πως δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη πρόταση για δωρεάν διενέργεια μοριακών τεστ με τον τρόπο που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Διαφώνησε τόσο με τη ΝΔ, όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη στάση τους στην πανδημία, κατηγορώντας την κυβέρνηση ότι με τους χειρισμούς της έδειξε ανευθυνότητα και εφησυχασμό και τον ΣΥΡΙΖΑ λαϊκισμό.

https://www.youtube.com/watch?v=ZJuDz9SQ7g4

Μιλώντας για την οικονομία ζήτησε άμεση και γενναία αύξηση του κατώτατου μισθού, ενώ για την ενεργειακή κρίση τάχθηκε υπέρ των κοινών ευρωπαϊκών παραγγελιών φυσικού αερίου, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μείωση των τιμών. Τάχθηκε επίσης υπέρ της «διάχυσης» των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, κάνοντας λόγο για νοικοκυριά που θα μπορούσαν να έχουν φωτοβολταϊκά στις στέγες τους, εξασφαλίζοντας πολύ φθηνότερη ενέργεια.

Αναφερόμενος στα περιστατικά βίας στα πανεπιστήμια, δήλωσε ότι είναι καταδικαστέα κάθε μορφή βίας και ότι τα ΑΕΙ είναι χώροι ελεύθερης διακίνησης ιδεών. Δήλωσε επίσης την αντίθεσή του στην πανεπιστημιακή αστυνομία και αντιπρότεινε  εταιρείες σεκιούριτι όπως συμβαίνει στην Ευρώπη.

Είπε επίσης ότι στόχος του είναι να υπάρξει μία σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση στη χώρα, που θα δώσει προοπτική για τους νέους, με διαφάνεια, αξιοκρατία και βέλτιστη αξιοποίηση των κοινοτικών πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης. Κατηγόρησε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση ότι επιδιώκουν τον τοξικό δικομματισμό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This