Εξηγήσεις Γεωργιάδη για ΚΕΕΛΠΝΟ: Η εισαγγελική παραπομπή είναι καταδίκη; Θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης

Έκανε ότι δεν κατάλαβε το βάρος της εισαγγελικής δίωξης...

Must Read

Αντί να εξηγήσει γιατί δεν παραιτήθηκε ύστερα από την άσκηση δίωξης στα «μπουμπούκια» του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Άδωνις Γεωργιάδης τους υπερασπίσθηκε με το επιχείρημα: «Είναι καταδίκη η εισαγγελική παραπομπή;».

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής είπε ότι θα πάει μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη των συνεργατών τους.

«Εγώ θα είμαι ασφαλώς μάρτυρας υπεράσπισης των ανθρώπων αυτών γιατί γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι είναι παντελώς αθώοι για αυτό το οποίο κατηγορούνται. Ειδικά η κυρία Ανδρονίκη Θεοφιλάτου μπορώ να σας πω ότι είναι η καλύτερη και πιο εργατικές συνεργάτες που έχω. Πιστεύω ότι στον ΕΟΔΥ κλαίνε με μαύρο δάκρυ που έχασαν ένα τόσο καλό υπάλληλο», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όσον αφορά την άσκηση δίωξης σε βάρος των στελεχών του ΚΕΕΛΠΝΟ ο Αδ. Γεωργιάδης έκανε ότι δεν κατάλαβε το βάρος της εισαγγελικής δίωξης: «η εισαγγελική παραπομπή είναι καταδίκη; Γιατί αν είναι καταδίκη έχει καταδικαστεί ο κύριος Κώστας Βαξεβάνης. Εγώ αντιθέτως στην περίπτωση του κυρίου Βαξεβάνη δεν έκανα ούτε tweet σεβόμενος το τεκμήριο της αθωότητας. Το τικ τακ που ανέφερε και ο κύριος Βαξεβάνης στο άρθρο του ήταν copy paste από ένα άρθρο που μου έγραφε», είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This