Επιστρέφει στη μαρκίζα το «ΠΑΣΟΚ», αλλά… κουβέντα για το χρέος από τον πρόεδρο

Το πρότυπο των ανυπόληπτων ποδοσφαιρικών σωματείων ακολουθεί το ΚΙΝ.ΑΛ.

Must Read

Ο τίτλος ΠΑΣΟΚ επιστρέφει με πολιτικάντικες μανούβρες στη μαρκίζα της Χ. Τρικούπη, αλλά ο πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκος Ανδρουλάκης σφυρίζει αδιάφορα για το τρομακτικό χρέος, με το οποίο το διεφθαρμένο κόμμα του φέσωσε τον ελληνικό λαό!

Κατά το πρότυπο των ανυπόληπτων ποδοσφαιρικών σωματείων, που αλλάζουν όνομα προκειμένου να αποφύγουν την καταβολή των χρεών προς το Δημόσιο, στο ΚΙΝ.ΑΛ. εξετάζονται δύο ονόματα: ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, όπως αποφασίστηκε επί Φώφης Γεννηματά, ή ΠΑΣΟΚ – Δημοκρατική Παράταξη, που εισηγείται ένθερμα η ηγεσία. Ολο αυτό προκειμένου το κόμμα με νέο ΑΦΜ να συνεχίσει να εισπράττει την κρατική επιχορήγηση, για να πληρώνει τους πολυπληθείς του υπαλλήλους…

Με βάση τον οδικό χάρτη, το συνέδριο θα διεξαχθεί 20-22 Μαΐου. Θα προηγηθεί στις 8 Μαΐου η ανάδειξη συνέδρων και μελών δημοτικών και νομαρχιακών οργανώσεων, και η επιλογή του ονόματος.

Χθες, πάντως, ο Ανδρουλάκης δέχθηκε τις πρώτες τροχιοδεικτικές βολές -και μάλιστα εντός έδρας- από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος περιοδεύοντας στο Ηράκλειο δήλωσε αιχμηρά: «Εμείς ζητάμε εκλογές, προκειμένου να υπάρξει μία λύση με προοδευτική κυβέρνηση και κοινωνικό πρόσημο που θα στηρίξει την κοινωνία. Και γι’ αυτό πιστεύουμε ότι καμία δύναμη η οποία αυτοπροσδιορίζεται ως προοδευτική δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια σε αυτό το αίτημα. Αν δεν ζητάς εκλογές, θέλεις να παραμείνει στην εξουσία η κυβέρνηση Μητσοτάκη για να συνεχίσει να λεηλατεί την κοινωνία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This