Βουλευτής ΝΔ: Είμαστε το πιο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα στον πλανήτη!

Δάκρυσε ο Μαδούρο με τις δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου

Must Read

Την απίστευτη κατρακύλα της Ν.Δ. επί προεδρίας Κυριάκου Μητσοτάκη τεκμηρίωσε ο βουλευτής της, Μπάμπης Παπαδημητρίου μιλώντας σε πολιτική εκπομπή.

Είναι γνωστό φυσικά ότι η Ν.Δ. έχει γίνει άσυλο για τα περιτρίμματα του σημιτικού ΠΑ.ΣΟ.Κ. εις βάρος μάλιστα εκλεγμένων βουλευτών και ιστορικών στελεχών της παράταξης.

Διαβάστε ακόμα: Δεν έχει ξαναδεί «πιο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα από τη ΝΔ» ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

Με το που έγινε κυβέρνηση ο Κυριάκος, τα κορόιδα οι βουλευτές που έτρεχαν για να μαζέψουν ψήφους για τη Ν.Δ., έμειναν στα αζήτητα με αποτέλεσμα σήμερα να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν ούτε στα έξοδα λειτουργίας των γραφείων τους.

Αντίθετα, στους κυβερνητικούς θώκους βρέθηκαν πράσινα και εκσυγχρονιστικά οπίσθια τα οποία τα είχε ξεγράψει ίδια η ιστορία. Δεν φτάνει μάλιστα που έγιναν αξιωματούχοι στις πλάτες των στελεχών και βουλευτών της Ν.Δ., αλλά μόλις ανέλαβαν τα χαρτοφυλάκια, δεν σήκωναν ούτε το τηλέφωνο στους εκλεγμένους με την ψήφο του ελληνικού λαού γαλάζιους βουλευτές…

Αντίθετα, έκαναν τα δικά τους ρουσφέτια ανεξέλεγκτα προβαίνοντας ακόμα και σε διορισμούς εκατοντάδων πασοκογενών ανάμεσα στους χιλιάδες μετακλητούς που διόρισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Φανταστείτε τον κλαυσίγελο: Αυτή τη στιγμή είναι διορισμένος στο μέγαρο Μαξίμου ο Ψαριανός, την ώρα που χιλιάδες νεοδημοκράτες με διπλώματα και προσόντα βρίσκονται στα αζήτητα.

Η ομολογία λοιπόν του Μπάμπη Παπαδημητρίου, είναι απόλυτα αληθής. Η Ν.Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το μεγαλύτερο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα στην σύγχρονη πολιτική ιστορία. Βρίσκεται μάλιστα μία ανάσα πριν την σοσιαλδημοκρατική κατεύθυνση του Τσαουσέσκου.

Δείτε το σπαρταριστό βίντεο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This