Πυρά τουρκικών ΜΜΕ κατά Εύας Καϊλή για τις αναφορές στην Κομισιόν για τους γυμνούς μετανάστες στον Έβρο!

Την αποκαλούν υποτιμητικά «Μπάρμπι της Ελλάδας»!

Must Read

Στο στόχαστρο των τουρκικών ΜΜΕ βρέθηκε σήμερα η Εύα Καϊλή για τις «σκανδαλώδεις», όπως τις χαρακτηρίζουν, δηλώσεις της στην Κομισιόν για το πολυσυζητημένο επεισόδιο με τους γυμνούς μετανάστες τον Έβρο.

Η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, κατέθεσε χθες Δευτέρα ερώτηση προς την Κομισιόν, αναφορικά με τις τελευταίες προκλήσεις της Τουρκίας στα σύνορα με τον Έβρο, ζητώντας την ενίσχυση της Frontex, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ανθρώπων στα νοτιοανατολικά ευρωπαϊκά σύνορα, καθώς και να υπάρξει οικονομική στήριξη προς την Ελλάδα – χώρα υποδοχής προσφύγων και μεταναστών.

Η Hurriyet δημοσιεύει άρθρο με τίτλο «Σκανδαλώδης δήλωση κατά της Τουρκίας από Έλληνα πολιτικό» και λεζάντα «Η Τουρκία για άλλη μια φορά στην ατζέντα της γειτονικής Ελλάδας. Η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, στο καραβάνι των πολιτικών που στοχεύουν την Τουρκία. Μια “σκανδαλώδης” δήλωση κατά της Τουρκίας από την Ελληνίδα πολιτικό». Στο εν λόγο άρθρο, η τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα μιλά για «χειραγώγηση» των μεταναστών από την πλευρά της Ελλάδας και αναφέρει ότι «οι Έλληνες πολιτικοί συνεχίζουν να κάνουν αβάσιμους ισχυρισμούς κατά της Τουρκίας».

Από την πλευρά της, η τουρκική ιστοσελίδα takvim αποκαλεί υποτιμητικά την Ελληνίδα ευρωβουλευτή «Μπάρμπι της Ελλάδας», ενώ και αυτή χαρακτηρίζει την ερώτησή της «σκανδαλώδη».

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v80), quality = 90

«Παρουσίασε την σκληρότητα της Ελλάδας σαν να ήταν πράξη της Τουρκίας» γράφει το κείμενο στον τίτλο του άρθρου, αναφερόμενη στην ερώτηση της Εύας Καϊλή, με αφορμή βίντεο που δείχνει την τουρκική ακτοφυλακή να ασκεί βία σε μετανάστες. Στην τοποθέτηση της Εύας Καίλη αναφέρεται και η Yeni Safak, σε άρθρο με τίτλο «Μεγάλη αγανάκτηση από τις δηλώσεις της Ελληνίδας πολιτικού Εύας Καϊλή: Συκοφάντησε ξεδιάντροπα την Τουρκία».

Τέλος, η ιστοσελίδα A haber, δημοσιεύει προσβλητικό άρθρο με τίτλο: «Ο φόβος της Ελλάδας για την Τουρκία! Σκανδαλώδεις δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια και της πολιτικού Εύας Καϊλή – Ο ένας παραπονέθηκε, ο άλλος κατηγόρησε».

?????????????????????????????????????????????????????????

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This