«Θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να μην ξανασυμβεί» είπε ο Μητσοτάκης από τα Τέμπη

Ο πρωθυπουργός λέει ότι θα μάθει τα αίτια της τραγωδίας, ωστόσο η κυβέρνηση γνώριζε εδώ και καιρό ότι δεν υπάρχει ασφάλεια στο σιδηροδρομικό δίκτυο!

Must Read

Την ώρα που δεκάδες οικογένειες θρηνούν παιδιά και συγγενείς που άφησαν την τελευταία τους πνοή στο πολύνεκρο δυστύχημα από την σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, υποσχέθηκε ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να μην ξανασυμβεί τέτοια τραγωδία.

«Η σκέψη μας είναι πρώτα και πάνω από όλα στους συγγενείς των θυμάτων. Υποχρέωσή μας να περιθάλψουμε τους τραυματίες, να ταυτοποιήσουμε τις σορούς. Ένα μπορώ να εγγυηθώ. Θα μάθουμε τα αίτια της τραγωδίας και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι τέτοιο» δήλωσε ο πρωθυπουργός, ο οποίος μάλιστα σήμερα ετοίμαζε φιέστα στο Κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης σιδηροδρομικού δικτύου βορείου Ελλάδος για να πείσει ότι όλα δουλεύουν… «ρολόι».




Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Προέδρος Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ, Κώστας Γενιδούνιας λίγες ώρες πριν την τραγωδία που έντυσε στα μαύρα την χώρα μας, είχε κάνει ανάρτηση με αιχμές καταγγέλοντας ότι δεν υπάρχει σηματοδότηση και τηλεδιοίκηση! Παράλληλα, οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο εδώ και πάνω από έναν χρόνο έχουν προειδοποιήσει πως η κατάσταση είναι επικίνδυνα άσχημη. 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This