Νέα πυρά κατά Μητσοτάκη από τη Μαρία Ζάγκα: «Δεν αλλάζω τη δήλωσή μου»

Must Read

Με νέα πυρά κατά της επιμονής του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην μειώσει τον ΕΦΚ στα καύσιμα, επανήλθε η Μαρία Ζάγκα, υποψήφια με τη ΝΔ στον Νότιο Τομέα Αθηνών. Λίγες ώρες νωρίτερα, η ίδια ξεσπάθωσε σε πρωινή εκπομπή ξεκαθαρίζοντας: «Ας με πετάξει έξω το κόμμα. Εγώ είμαι ξεκάθαρη. Δεν πήγα εγώ στο κόμμα, το κόμμα ήρθε σε μένα».

Μιλώντας στον Alpha Radio 98,9, η «γαλάζια» υποψήφια και πρόεδρος των βενζινοπωλών Αττικής τόνισε ότι δεν αλλάζει τη δήλωσή της και τη θέση της για την ανάγκη να μειωθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης και άφησε αιχμές για αισχροκέρδεια:

«Όλα αυτά τα χρόνια, η γραμμή μου σαν συνδικαλίστρια είναι η ίδια, πάντα υποστήριζα με πάθος τον καταναλωτή. Ο στόχος μου είναι να έχουμε σωστό καύσιμο σε ποσότητα, σε ποιότητα και σε καλή τιμή. Το 60% της τιμής είναι ειδικός φόρος αλλά και ΦΠΑ. Εγώ δεν αλλάζω τη δήλωσή μου. Το όραμά μου, με το οποίο κατεβαίνω υποψήφια, είναι να μπω στο (σ.σ. υπουργείο) Ενέργειας και να κάνω δουλειά» δήλωσε η Μαρία Ζάγκα.

Όπως σημείωσε, η ίδια ανήκει στη Νέα Δημοκρατία εδώ και χρόνια: «Το κόμμα ξέρει την ιδεολογία μου, ξέρει πως είμαι η Μαρία Ζάγκα, αφού είμαι παιδί της. Ήμουν πολλά χρόνια στην Τοπική του Φαλήρου πλάι στον Διονύση Χατζηδάκη. Ποτέ όμως δεν έχω δώσει δικαίωμα σαν συνδικαλίστρια. Νέα Δημοκρατία για μένα σημαίνει “λαϊκή δεξιά”, αλλιώς θα ήμουν στρατιωτάκι και θα πήγαινα στη Χρυσή Αυγή».

Σύμφωνα με την ίδια, ο ΕΦΚ δεν κατάφερε να πατάξει τη φοροδιαφυγή, ενώ χαρακτήρισε λάθος το αφήγημα της κυβέρνησης ότι αν μειώσουν τον ΕΦΚ, θα ευνοηθούν οι πλούσιοι. «Αν μειωθεί ο ειδικός φόρος στα καύσιμα, θα έρθει κατευθείαν στο τιμολόγιο. Για ποιο λόγο ορισμένοι κύριοι δεν θέλουν να γίνει αυτό; Ας το ξανασκεφτούν» δήλωσε με αφήνοντας αιχμές.

«Έχουμε γεμίσει επιδόματα, προσπαθεί η κυβέρνηση να βοηθήσει τον κόσμο με επιδόματα, τα οποία επιδόματα η κυβέρνηση τα παίρνει από τις εισπράξεις» πρόσθεσε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης:

«Ας με πετάξει έξω το κόμμα μου» – Έξω φρενών υποψήφια με τη ΝΔ για τους φόρους στα καύσιμα

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This