Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά συζήτηση πολιτικών αρχηγών στην Βουλή για την καταστροφή στη Θεσσαλία

Ο Φάμελλος ζήτησε την κατάθεση εγγράφων από την κυβέρνηση για την εξασφάλιση πόρων από την ΕΕ

Must Read

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος, ζήτησε την κατάθεση εγγράφων σχετικά με τις ενέργειες της κυβέρνησης για την εξασφάλιση πόρων από την ΕΕ για την αποκατάσταση των καταστροφών στην Θεσσαλία.

Tην διεξαγωγή συζήτησης πολιτικών αρχηγών ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ για την «πρωτοφανή καταστροφή που έχει ισοπεδώσει το μεγαλύτερο τμήμα της Θεσσαλίας», όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΚΟ του Σωκράτης Φάμελλος, σε παρέμβασή του νωρίτερα την τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Υπάρχει αγωνία στην περιοχή και η διέξοδος στην έλλειψη απαντήσεων θα είναι ο θυμός. Θα είναι η ένταση, θα είναι η αμφισβήτηση της κοινωνικής συνοχής αλλά και ένα μεγάλο πρόβλημα δημογραφικό. Εμείς επειδή δεν θέλουμε να είναι αδιέξοδη η λειτουργία της Πολιτείας και της κοινωνίας, και θέλουμε οδό επίλυσης προβλημάτων, αναλαμβάνουμε την πρωτοβουλία και φέρνουμε το θέμα προς συζήτηση στην Βουλή.

Και για το πώς φτάσαμε ές εδώ και για το τι πρέπει να γίνει σήμερα και για το τι πρέπει να γίνει αύριο. Γι΄αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνει σήμερα την πρωτοβουλία και θα καταθέσει αίτημα σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για τα αδιέξοδα της ΝΔ που μας έφεραν έως εδώ, για τις ευθύνες που δυστυχώς δημιούργησαν σοβαρά προβλήματα. Για το τι πρέπει να κάνουμε σήμερα και αύριο για να στηρίξουμε τον τόπο, να δώσουμε προτάσεις, για το σήμερα, και ένα σχέδιο ανάκαμψης της Θεσσαλίας» είπε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This