Προτεραιότητα για τον Γιάννη Οικονόμου η έκδοση των νέων ταυτοτήτων, ενώ η εγκληματικότητα καλπάζει!

Έπεται η επιστροφή αστυνομικών, που υπηρετούν στην φύλαξη προσώπων και προστασία στόχων, στο πεδίο

Συντάκτης: Newsroom

Τις επτά προτεραιότητες του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη προκειμένου να αυξηθεί η ασφάλεια των πολιτών, μέσω της εντονότερης και πιο αποτελεσματικής αστυνόμευσης, ανέλυσε ο υπουργός, Γιάννης Οικονόμου, σε συνάντηση που είχε σήμερα με δημοσιογράφους που καλύπτουν το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Πρώτη προτεραιότητα αποτελεί το εγχείρημα των νέων δελτίων ταυτοτήτων, το οποίο όπως τόνισε ο υπουργός εξελίσσεται ομαλά. Βασική επιδίωξη του Υπουργείου ήταν να μην υπάρχει ταλαιπωρία των πολιτών με ουρές στα αστυνομικά τμήματα, σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, που σημείωσε ότι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις όπου υπάρχει μεγάλη ζήτηση διπλασιάζονται τα διαθέσιμα ραντεβού για τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο.

Δεύτερη προτεραιότητα του Υπουργείου είναι η υλοποίηση της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη για επιστροφή αστυνομικών, που υπηρετούν στην φύλαξη προσώπων και προστασία στόχων, στο πεδίο. Ο κ. Οικονόμου αρχικά τόνισε ότι είναι ένα δύσκολο εγχείρημα διότι «ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε συνήθειες και αδράνεια δεκαετιών» , παρόλα αυτά όπως σημείωσε ότι «…πηγαίνει καλά», καθώς καθημερινά δίνονται φύλλα πορείας σε αστυνομικούς και ότι αναμένεται σύντομα να επιτευχθεί ο πρώτος στόχος, που ήταν η άμεση επιστροφή 1500 αστυνομικών στο πεδίο. Μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου για το αν έχει μειώσει την προσωπική του ασφάλεια του ο Πρωθυπουργός, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι έχει μειωθεί κατά 80 άτομα.

Παρέμβαση σχετικά με το ζήτημα της επιστροφής αστυνομικών στο πεδίο έκανε υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, που ήταν παρών στην συνάντηση. Συγκεκριμένα ο κ. Κατσαφάδος τόνισε ότι μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με το Υπουργείο Δικαιοσύνης και με το Υπουργείο Ψηφιακής Μεταρρύθμισης, είναι σχεδόν έτοιμη η πλατφόρμα επίδοσης δικαστικών αποφάσεων και από τέλος Φεβρουάριο αναμένεται να λειτουργήσει πιλοτικά. Αυτό, όπως τόνισε ο υφυπουργός, θα επιφέρει μια εξοικονόμηση δυνάμεων πάνω από 1500 αστυνομικούς, που θα επιστρέψουν στο πεδίο.

Επίσης γύρω στο τέλος Φεβρουαρίου, όπως είπε ο κ. Κατσαφάδος, θα ξεκινήσει να λειτουργεί η Δικαστική Αστυνομία και έτσι θα μπορέσουν να «απελευθερωθούν» αστυνομικές δυνάμεις, που είναι επιφορτισμένες με την φύλαξη των δικαστηρίων.

Στην συνέχεια ο κ. Οικονόμου αναφέρθηκε στη προσπάθεια του Υπουργείου για τον έλεγχο των όπλων που κυκλοφορούν νόμιμα, όπως είναι τα κυνηγητικά όπλα τα σκοπευτικά και τα όπλα αυτοπροστασίας. Τον τελευταίο καιρό έχουν σημειωθεί αρκετά περιστατικά, ακόμα και δολοφονίες, με την χρήση νόμιμων όπλων και «δεν μπορούμε να καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα» όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Σύμφωνα με τον υπουργό κυκλοφορούν περίπου 1 εκατομμύριο κυνηγετικά όπλα στην Ελλάδα. Όπως υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου θα εξεταστεί εκ νέου το καθεστώς χορήγησης άδειας για όπλα, καθώς όπως είπε το τρέχον καθεστώς δεν παρέχει τις απαραίτητες ασφαλιστικές δικλείδες και θα πρέπει να γίνει πιο αυστηρό.

Πολύ σύντομα, σημείωσε ο υπουργός , θα δημιουργηθεί επιτροπή αστυνομικών στην οποία στην συνέχεια θα συμμετέχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι, όπως κυνηγετικοί σύλλογοι, σκοπευτικές ομοσπονδίες και θα κατατεθεί νέα πρόταση που θα φέρει και αλλαγές στον νόμο και στην χορήγηση των αδειών οπλοφορίας. Παράλληλα, πρόσθεσε ότι εξετάζεται να δημιουργηθεί και ένα πλαίσιο για την εθελοντική παράδοση όπλων, που μπορεί να έχουν κάποιοι χωρίς άδεια.

Ακόμα μια βασική προτεραιότητα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι το ζήτημα της οδικής ασφάλειας και της βελτίωσης της καθημερινότητας των οδηγών.

Η Τροχαία δεν μπορεί από μόνη της να λύσει το πρόβλημα της κίνησης, καθώς είναι και θέμα συγκοινωνιακό και υποδομών, όπως είπε ο Οικονόμου, προσθέτοντας όμως ότι μπορεί να ενισχύσει την παρουσία της και να μειώσει την ταλαιπωρία των οδηγών περιορίζοντας τα φαινόμενα του διπλοπαρκαρίσματος, της καταπάτησης της ΛΕΑ, των αυτοσχέδιων αγώνων και της ηχορύπανσης από τις εξατμίσεις. Έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται οι πρώτοι έλεγχοι και θα συνεχιστούν βάσει του σχεδίου που υλοποιείται και όχι αποσπασματικά, μέχρι να εμπεδώσουν όλοι ότι τέτοια φαινόμενα δεν γίνονται ανεκτά, είπε ο υπουργός.

Παράλληλα προανήγγειλε την αυστηροποίηση του ΚΟΚ για συγκεκριμένες παραβάσεις, που θα οδηγήσουν σε πολύμηνη αφαίρεση του διπλώματος οδήγησης και στην συνέχεια αν κάποιος είναι υπότροπος μπορεί να του αφαιρεθεί το δίπλωμα για χρόνια ή ακόμα και οριστικά.

Ακόμα μια προτεραιότητα του Υπουργείου είναι όπως είπε ο κ. Οικονόμου η αντιμετώπιση της βίας και της παραβατικότητας των ανήλικων. «Η κατάσταση τα τελευταία χρόνια έχει ξεφύγει» σημείωσε ο κ. Οικονόμου λέγοντας ότι είναι ένα θέμα που η κυβέρνηση θα το δει κεντρικά με όλα τα συναρμόδια Υπουργεία, όπως είναι το Παιδείας, της Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας.

Μάλιστα ο κ. Οικονόμου αποκάλυψε ότι με αφορμή την χθεσινή σύλληψη 87 ατόμων, εκ των οποίων οι 62 ήταν ανήλικοι, που σκόπευαν να συγκρουστούν μεταξύ τους για οπαδικές διαφορές, θα έχει αύριο συνάντηση με την υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη προκειμένου να συζητήσουν τρόπους δράσης.

Επιπρόσθετα ο κ. Οικονόμου δήλωσε ότι εξετάζεται η δημιουργία μια εφαρμογής όπως του «κουμπιού πανικού», όπως αντίστοιχα έχει δημιουργηθεί για τις περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της καταπολέμησης του φαινόμενου της βίας μεταξύ ανηλίκων.

Ακολούθως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη προανήγγειλε την τοποθέτηση 750 καμερών σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής και την ενίσχυση των κέντρων επιχειρήσεων της Αστυνομίας. Οι νέες κάμερες, που θα λειτουργούν συνεπικουρικά με τις ήδη υπάρχουσες κάμερες της ΕΛΑΣ και της Περιφέρειας Αττικής, θα συμβάλλουν ουσιαστικά στα τροχαία ζητήματα όσο και στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας.

Επιπρόσθετα, στόχος του Υπουργείο, όπως είπε ο κ. Οικονόμου είναι μέσα σε ένα μήνα να «βγει στον αέρα» ο διαγωνισμός για τις κάμερες που θα φέρουν πάνω τους οι αστυνομικοί και τα περιπολικά, που είχε μπλοκαριστεί από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Για την κάλυψη μεγάλου μέρους της δαπάνης για την αγορά των καμερών, θα χρησιμοποιηθούν ευρωπαϊκοί πόροι σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου.

Στην συνέχεια, ο Οικονόμου προανήγγειλε αλλαγές στην δομή του Υπουργείου και του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ. «Χρειαζόμαστε μια προσαρμογή σε μια σειρά από πράγματα. Το Υπουργείο χρειάζεται οργανωμένες δομές επιτελικού σχεδιασμού, διαχείρισης κρίσεων, διεθνών σχέσεων» είπε ο υπουργός, ενώ σχετικά με το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ και την Αστυνομία γενικότερα σημείωσε ότι χρειάζεται επανεξέταση του οργανογράμματος. «Είναι κάτι που το δουλεύουμε κεντρικά με τη προεδρία της κυβέρνησης και θα είμαστε στο επόμενο διάστημα σε θέση να πούμε και άλλα σχετικά με αυτό το θέμα

«Αυτές είναι οι βασικές μας προτεραιότητες όμως φυσικά παραμένουν στο πυρήνα των προτεραιοτήτων μας κρίσιμα ζητήματα για την ασφάλεια. Ένα βασικό ζήτημα είναι πάντα το προσφυγικό-μεταναστευτικό και στα νησιά και στον Έβρο καθώς και γενικότερα η αντιμετώπιση της εγκληματικότητας» υπογράμμισε ο κ. Οικονόμου.

Τέλος, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με το πόρισμα της ΕΔΕ για τα γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας που οδήγησαν στην δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη ο υπουργός τόνισε ότι σύντομα θα κατατεθεί και θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Εκπτώσεις» στην απονομή δικαιοσύνης

Το νέο νομοσχέδιο του Γιώργου Φλωρίδη αυστηροποιεί τις πλημμεληματικές ποινές και μειώνει τα φίλτρα που κρίνουν υποθέσεις

Ντόρα Μπακογιάννη: «Η επίσκεψη Ερντογάν έπρεπε να γίνει»

Από την πολυαμενόμενη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, μέχρι τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και από το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που επίσης έχει...

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε και ο Νίκος Μπελαβίλας – «Συντρόφισσες και σύντροφοι δεν πάει άλλο»

«Πολύ μεγάλος στην ηλικία και στο νου για άλλη μία διάσπαση», δήλωσε σήμερα ο Νίκος Μπελαβίλας, υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές και υποψήφιος δήμαρχος...

Τα Γλυπτά απέναντι στα Eurofighter της Τουρκίας

Λονδίνο και Άγκυρα επιχειρούν να ενισχύσουν την «οπλική διπλωματία», ώστε η Τουρκία να μην αισθάνεται «αγχωμένη», καθώς η ισορροπία στον αέρα του Αιγαίου έχει αλλάξει υπέρ της Ελλάδας

Η επιστολική ψήφος και πώς λειτουργεί

Όλες οι λεπτομέρειες

Αυγέρη: Τι απαντά η κυβέρνηση στην δήλωση κόλαφο της ΕΕΔΑ για το σκάνδαλο των...

Την ανακοίνωση καταπέλτη της Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΕΕΔΑ) για την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τις προσπάθειες φίμωσης της ΑΔΑΕ για το...

Κόλαφος η ΕΕΔΑ: Παρεμπόδιση της ΑΔΑΕ από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη στη διερεύνηση του σκανδάλου...

Μια πραγματική ανακοίνωση-καταπέλτη εξέδωσε Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου* (ΕΕΔΑ) για τις Ανεξάρτητες Αρχές και την προσπάθεια παρεμπόδισης του έργου τους από...

Βάζουν ταφόπλακα στο εθνικό έγκλημα!

Ετοιμάζονται να «ξεπλύνουν» τους εμπλεκόμενους στο τεράστιο σκάνδαλο των εξοπλιστικών!Η Ελλάδα απειλείται, ο Έλληνας βουλιάζει στην ανέχεια, αλλά οι μίζες των εκατομμυρίων, θα μείνουν...

Μια… νέα Ελλάδα βλέπει ο Μητσοτάκης

Στην ομιλία του στην ολομέλεια της συνόδου της 28ης Διάσκεψης των Μερών της Σύμβασης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή που διεξάγεται στο Ντουμπάι,...

Στο ναδίρ οι ελληνορωσικές σχέσεις!

Πώς φτάσαμε στην ολική ρήξη με τη Μόσχα

Προκλητική απόφαση Κεραμέως: Εκκαθάριση των εκλογικών καταλόγων μετά τις ευρωεκλογές!

Είναι πλέον κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση άρον-άρον αποφάσισε να προχωρήσει στη διαδικασία επιστολικής ψήφου στις επερχόμενες εκλογές επιχειρώντας να διατηρήσει τα...

Εξακολουθεί να «φυλλορροεί» ο ΣΥΡΙΖΑ: Μόνο σήμερα αποχώρησαν σχεδόν 300 στελέχη και μέλη τοπικών...

Μία ημέρα μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης του ονόματος της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας που...

Δεν υπάρχει τιμωρία στον παράδεισο…

Άκουγα χθες σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ τη μάνα ενός 15χρονου, που συνελήφθη επειδή μαζί με 2-3 ακόμη συνομήλικούς του έδειραν και λήστεψαν τον υποδιευθυντή ενός...

Δομικές αλλαγές στην Πολιτική Προστασία – Τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο Κικίλια

Ο Βασίλης Κικίλιας κατέθεσε στην Βουλή για διαβούλευση το νομοσχέδιο που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, όλες τις αλλαγές στην Πολιτική Προστασία με γνώμονα την ασφάλεια...

Κασσελάκης σε Γεραπετρίτη: Διάλογος με την Τουρκία σε 4 στρατηγικούς άξονες, για να εξυπηρετούν...

Με τον Υπουργό Εξωτερικών Γιώργο Γεραπετρίτη συναντήθηκε το πρωί ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από την τομεάρχη Εξωτερικής Πολιτικής, Ρένα Δούρου και...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από το νέο κατακίτρινο σπίτι της

Η Μαίρη Συνατσάκη υποδέχθηκε το Δεκέμβριο, τον καλύτερο μήνα του χρόνου όπως έγραψε στο καινούργιο της σπίτι, στο οποίο μετακόμισε μόλις, μαζί με το...

Στα μαχαίρια γνωστό ζευγάρι επιχειρηματιών για την περιουσία έπειτα από 10 χρόνια γάμου

Επεισοδιακός -και καθόλου «βελούδινος»- είναι ο χωρισμός γνωστού ζευγαριού επιχειρηματιών που, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση παιδιών, βρίσκεται στα «μαχαίρια»...

Ζαχάροβα: Αυτός είναι ο διοικητής του τάγματος Αζόφ που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό ελληνικού χωριού

Ανακοίνωση για την ταυτοποίηση του διοικητή του Τάγματος Αζόφ ο οποίος σύμφωνα με το Κρεμλίνο, ήταν το πρόσωπο που έδωσε εντολή για τον βομβαρδισμό...

Σκληρή ταξιδιωτική οδηγία των Βρετανών για την Ελλάδα!

Είναι η δεύτερη μέσα σε δύο εβδομάδες - Να είναι τυχαίο το χρονικό σημείο άραγε;

Δέσποινα Παπαδοπούλου: Μια χούφτα άνθρωποι στην κηδεία της συζύγου του δικτάτορα

Οπως έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής της, ξεχασμένη απ' όλους σ' ένα διαμέρισμα 80 τετραγωνικών μέτρων στη Νέα Ερυθραία, συντροφιά με τις φωτογραφίες...

Έξαλλη με ταμία καταστήματος η Φαίη Σκορδά: «Μου γύρισε το μάτι, δεν καταλαβαίνετε τι της έκανα»

Η ερώτηση μιας εργαζόμενης σε κοσμηματοπωλείο στην Φαίη Σκορδά, στάθηκε αρκετά για να βγάλει έξω από τα ρούχα της την γνωστή παρουσιάστρια, όπως η...

Το άγνωστο ξέσπασμα του Κυριάκου στο Λονδίνο

Ολόκληρο το παρασκήνιο με ονόματα στην Εστία της Κυριακής

Οργή των φωτορεπόρτερ για τον Γεραπετρίτη: «Απαράδεκτη συμπεριφορά»

Την οργή και την έντονη αντίδρασή τους εκφράζουν οι φωτορεπόρτερ μέσω επιστολής διαμαρτυρίας στον Κυριάκο Μητσοτάκη καταγγέλοντας απαξιωτική συμπεριφορά από τον Γιώργο Γεραπετρίτη.Όπως τονίζουν...

Κλείνει το παράνομο τζαμί στα Μέγαρα!

Έπιασε τόπο η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» για το μεγαλύτερο τζαμί της χώρας μετά αυτό του Βοτανικού, το οποίο χωρίς καμία άδεια λατρευτικού χώρου άνοιξε...

Βουλγαρία: Xρυσωρυχείο απειλεί τον Έβρο

Μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί κάνει η πρωτοβουλία «Rodopi Guardians» από τη Βουλγαρία, με επιστολή της στην οποία αναφέρει τη δημιουργία μεγάλου χρυσωρυχείου στα...

Mας… την έσκασαν η Δήμητρα Ματσούκα και o Πέτρος Κόκκαλης!

Κόντρα στις πληροφορίες που ήθελαν τον γάμο τους να τελείται στις 7 Δεκεμβρίου, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης άλλαξαν την ημερομηνία και...

Μια κούκλα με απλό και σικ νυφικό η Δήμητρα Ματσούκα – Φωτογραφίες από τον γάμο με τον Κόκκαλη

Με μόλις 60 καλεσμένους, η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης ενώθηκαν σήμερα με τα δεσμά του γάμου στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου...

Τραγωδία στην Κυψέλη: Πήγαινε να πάρει τη γυναίκα του ο 45χρονος που σκοτώθηκε με τη μηχανή

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του 45χρονου οδηγού μοτοσικλέτας που τα ξημερώματα του Σαββάτου έχασε τη ζωή του όταν η μηχανή που οδηγούσε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε και ο Νίκος Μπελαβίλας – «Συντρόφισσες και σύντροφοι δεν πάει άλλο»

«Πολύ μεγάλος στην ηλικία και στο νου για άλλη μία διάσπαση», δήλωσε σήμερα ο Νίκος Μπελαβίλας, υποψήφιος βουλευτής στις εθνικές εκλογές και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά το 2019 και... αποχαιρέτισε...

Μεντβέντεφ: Ιδού ο λόγος της εμπλοκής των ΗΠΑ στην Ουκρανία

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο X, ο υπαρχηγός του Πούτιν, Ντμίτρι Μεντβέντεφ ισχυρίζεται ότι ο ΥΕΘΑ των ΗΠΑ αποκάλυψε άθελα του τον πραγματικό λόγο της εμπλοκής...

Ντόρα Μπακογιάννη: «Η επίσκεψη Ερντογάν έπρεπε να γίνει»

Από την πολυαμενόμενη επίσκεψη του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα, μέχρι τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και από το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που επίσης έχει «ανάψει φωτιές» στην κυβέρνηση, μέχρι...

Το (άγνωστο) ξέσπασμα οργής του Κυριάκου στο Λονδίνο!

Μητσοτάκης μαινόμενος μετά την άρνηση του Σούνακ να τον δεχτεί, με το Μαξίμου να δίνει αγώνα δρόμου για να μην υπάρξει η παραμικρή διαρροή για το συμβάν!Ναι, είναι γεγονός....

Έκρηξη από γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο

Έκρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής σε είσοδο πολυκατοικίας στο Παλαιό Φάληρο.Ήταν γύρω στις 03:30 π.μ., όταν οι κάτοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους από τον ισχυρό...