Νέα πυρά Κακλαμάνη κατά Μητσοτάκη: «Όταν προσβάλλεται η ιστορία του κόμματος…»

Και καυστικά σχόλια από τον «γαλάζιο» βουλευτή

Must Read

Νέα επίθεση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο «γαλάζιος» Νικήτας Κακλαμάνης με φόντο τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος χθες μιλώντας σε ρ/σ άφησε βαρύτατες αιχμές κατά του Μητσοτάκη κάνοντας λόγο για «ξεχείλωμα» και πασοκοποίηση της ΝΔ, σήμερα σε συνέντευξή του στο Open εξαπέλυσε νέα βέλη αναφερόμενος στην ήττα του κόμματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Kάθε κόμμα έχει την πολιτική και ιδεολογική του μήτρα από την οποία προέρχεται.  Δεν πρέπει να μείνει μονολιθικά εκεί αλλά όποιος ξεχνάει την πολιτική του μήτρα θα βγει χαμένος» τόνισε με αυστηρό ύφος ο Ν. Κακλαμάνης.

 

«Πρέπει να είναι ισόρροπη η διεύρυνση  όταν ο κόσμος νοιώθει ότι προσβάλλεται η ιστορία του αντιδρά και αυτό το είδαμε στις αυτοδιοικητικές εκλογές», σημείωσε για την υποψηφιότητα των γαλάζιων, οι οποίοι δεν είχαν το χρίσμα του κόμματος. Με φόντο τις ευρωεκλογές, ο Ν. Κακλαμάνης κρούει τον κώδωνα στο Μαξίμου για τα πρόσωπα και τις πολιτικές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο βουλευτής της ΝΔ δέχτηκε ερώτηση για τη δήλωσή του «για να έχεις τύχη στη ΝΔ πρέπει να έχεις θητεύσει στο ΠΑΣΟΚ», με τον ίδιο να απαντάει αυθόρμητα «γιατί δεν το έχετε δει;» είπε και πρόσθεσε «εσείς ξέρετε μόνο τα πρόσωπα που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και είναι στην κεντρική πολιτική σκηνή δεν ξέρετε τι γίνεται από εκεί και κάτω».

Δείτε επίσης:

Κεραυνοί Νικήτα Κακλαμάνη κατά Μητσοτάκη για το «ξεχείλωμα» και την «πασοκοποίηση» της ΝΔ!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This