Νέο επεισόδιο στο… οικογενειακό δράμα Πλεύση Ελευθερίας: «Έχουν μια ημέρα ακόμη διορία να παραδώσουν τις έδρες»

«Απορώ πώς κυκλοφορούν στην κοινωνία, πώς κοιτάνε του πολίτες στα μάτια»

Must Read

Επανήλθε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο οικογενειακό… δράμα που ταλανίζει την Πλεύση Ελευθερίας. Μιλώντας στο περιστύλιο της Βουλής την Τετάρτη, επιτέθηκε στους Μιχάλη Χουρδάκη και Αρετή Παπαϊωάννουτονίζοντας ότι «έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την βαριά ανηθικότητα δύο ανθρώπων που καπηλεύονται τις έδρες».

«Δεν έχουν μέχρι σήμερα την οφειλόμενη αξιοπρέπεια να τις παραδώσουν πίσω το κίνημά μας» συνέχισε η κ. Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Μιλάμε για μια μητέρα και έναν γιο. Η μητέρα γνωρίζει ότι η θέση που της δόθηκε ήταν τιμητική και όχι εκλόγιμη, γνωρίζει ότι έχει υπογράψει την παράδοσή της ανά πάσα στιγμή ακριβώς γιατί δεν ήταν καθόλου σίγουρη ούτε η επάρκεια ούτε η παραμονή στα καθήκοντά της. Ο γιος της, επίσης, γνωρίζει ότι έχει συμφωνήσει την παράδοση της έδρας ανά πάσα στιγμή του ζητηθεί».

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υπερτόνισε: «Ο δικός μου λόγος είναι συμβόλαιο, το ξέρουν όλοι και έχουμε να αντιμετωπίσουμε δύο ανθρώπους που δεν μετράει ούτε ο λόγος τους ούτε η υπογραφή τους».

«Απορώ πώς κυκλοφορούν στην κοινωνία, πώς κοιτάνε του πολίτες στα μάτια. Ζητούμε, απαιτούμε και έχουν μια ημέρα ακόμα διορία να παραδώσουν τις έδρες της Πλεύσης Ελευθερίας. Έχουν μια ημέρα ακόμη διορία να περισώσουν όποια ψήγματα αξιοπρέπειας τους έχουν απομείνει» κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This