Δένδιας: Θα δημιουργηθεί θόλος προστασίας από drones για τις Ένοπλες Δυνάμεις

Must Read

Σε μια σημαντική εξαγγελία για τον ελληνικό Στρατό προχώρησε την Παρασκευή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Κατά την τελετής παράδοσης παραλαβής καθηκόντων του διοικητή Δ’ Σώματος Στρατού «Θράκη» από τον αντιστράτηγο Δημόκριτο Κωνσταντάκο στον αντιστράτηγο Σταύρο Παπασταθόπουλο, ο Νίκος Δένδιας ανακοίνωσε την δημιουργία «ενός θόλου αντί-drone για τις Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας».

Μιλώντας για τα οπλικά συστήματα της «Ατζέντας 2030» ο κ. Δένδιας επισήμανε ότι ο θόλος αυτός θα επιτρέπει στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις «να επιχειρούν προστατευμένες από την απειλή των drones».

«Το σήμα της 20ης Τεθωρακισμένης Μεραρχίας, στην οποία ως δόκιμος αξιωματικός είχα κάνει ασκήσεις πολύ-πολύ παλιά, αναγράφει “υπό σκιή” και η απάντηση του Λεωνίδα στην απειλή των Περσών στις Θερμοπύλες νομίζω ότι μπορεί να ισχύσει απολύτως σε αυτήν την περίπτωση. Πρόθεσή μας είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας στο σύγχρονο πολύπλοκο περιβάλλον να επιχειρούν υπό την κάλυψη ενός εξελιγμένου θόλου αντί-drone» εξήγησε.

Δείτε την ομιλία του ΥΠΕΘΑ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This