Ο Βρούτσης έκανε δεκτή τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ να οριστεί Ημέρα Φιλάθλου η μέρα που δολοφονήθηκε ο Άλκης Καμπανός

Must Read

Σε συναινετική πρωτοβουλία, που έτυχε θετικής αποδοχής από την αντιπολίτευση, προχώρησε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης.

Κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την οπαδική βία αποδέχθηκε την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ να καθιερωθεί η 1η Φεβρουαρίου ως Πανελλήνια Ημέρα Φιλάθλου. Η 1η Φεβρουαρίου, είπε ο Γ, Βρούτσης, «είναι η αποφράδα ημέρα όταν έπεφτε νεκρό ο Άκης ο Καμπανός. Γι’ αυτό θεωρώ ότι αυτή την ημέρα μπορούμε να την καθιερώσουμε ως πανελλήνια ημέρα φιλάθλου, αποδεχόμενη και την τροπολογία του ΣΥΡΙΖΑ». «Ως κοινοβούλιο και ως πολιτικό σύστημα αποτίουμε φόρο τιμής στην οικογένεια του θανόντος. Κι εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ αισθανόμαστε υπερήφανοι που κάναμε αυτή την τροπολογία και βεβαίως θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεόφιλος Ξανθόπουλος. Και ο Δημήτρης Μάντζος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «είναι μια πολύ σημαντική κίνηση και είναι σημαντικό προτάσεις, που έρχονται από την κοινωνία να γίνονται δεκτές από την κυβέρνηση». 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This