Σάλος και σφοδρές αντιδράσεις για τις «βδέλλες» του Μαρινάκη!

«Ύβρις απέναντι στους 57 νεκρούς και στις οικογένειες που αγωνίζονται για δικαιοσύνη»

Must Read

Την ώρα που στη Βουλή μπαίνει «ταφόπλακα» στη διερεύνηση του εγκλήματος των Τεμπών, με τη συζήτηση για το πόρισμα-«ντροπή» της Νέας Δημοκρατίας να είναι σε εξέλιξη, η προκλητική δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη έχει προκαλέσει οργή και σφοδρές αντιδράσεις.

Σε δηλώσεις του το πρωί της Τετάρτης ο Π. Μαρινάκης χαρακτήρισε βδέλλες τα πολιτικά πρόσωπα που στέκονται στο πλευρό των οικογενειών και ζητούν δικαίωση για το έγκλημα με 57 νεκρούς, την ώρα που η πλειοψηφία της ΝΔ βγάζει «λάδι» όλους τους υπεύθυνους και εμπλεκόμενους.

«Είναι άλλο πράγμα να σταθείς δίπλα στους συγγενείς των θυμάτων και να βοηθήσεις να αποδοθεί δικαιοσύνη και είναι άλλο πράγμα να είσαι παντού δίπλα τους σαν βδέλλα και να προσπαθείς να αποκομίσεις μικροπολιτικά οφέλη. Είναι αξιοθρήνητος όποιος πολιτικός προσπαθεί να αποκομίσει οφέλη από μια τέτοια υπόθεση», δήλωσε ο Παύλος Μαρινάκης στον Αντ1, προκαλώντας κατακραυγή.




Χαρακτηρίζοντας αξιοθρήνητο τον Μαρινάκη, ο αδερφός του αδικοχαμένου Βάιου, Βαγγέλης Βλάχος απάντησε: «Εγώ πάλι θυμάμαι ότι στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές τα μόνα πρόσωπα που σχετίζονται με τα Τέμπη και αποφάσισαν να πολιτευτούν το έκαναν με συνδυασμούς της δεξιάς και της ακροδεξιάς. Αξιοθρήνητος. Όντως».

Σε αντίδρασή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Μαρινάκη: «Να τον ενημερώσουμε πως το μόνο “αίμα” που κύλησε από αυτήν την ανείπωτη τραγωδία προκλήθηκε από  την αμέλεια του υπουργού της κυβέρνησης του,- τον οποίο και προστατεύει – πνίγοντας στο πένθος τις οικογένειες των θυμάτων. Πολιτικός καιροσκόπος δεν είναι αυτός που παλεύει για να βρουν δικαιοσύνη οι πολίτες που έχουν βάναυσα πληγωθεί από το κράτος του κ. Μητσοτάκη και που δεν μπορούν να βρουν δικαίωση  μέσα στη χώρα τους όπου ισχύουν όλων  των τύπων  οι ασυλίες».

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο έδωσε και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος: «Μου πήρε πολύ ώρα αναζητώντας στο ζωικό βασίλειο χαρακτηρισμό ανάλογο με τη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για “πολιτικές βδέλες” που δήθεν εκμεταλλεύονται συγγενείς των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών. Δεν κατάφερα να βρω».

Την αδιανόητη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου σχολίασε και ο  εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος, κάνοντας λόγο για ύβρη απέναντι στους νεκρούς και τους συγγενείς: «Μια λέξη ταιριάζει: ύβρις. Ύβρις απέναντι στους 57 νεκρούς και στις οικογένειες που αγωνίζονται για δικαιοσύνη. Η συγκλονιστική ομιλία της κυρίας Καρυστιανού στο ευρωκοινοβούλιο είναι όλα όσα θέλει να πει η πλειοψηφία της κοινωνίας. Αυτή είναι η Νέμεσις απέναντι στον κυνισμό της εξουσίας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποκατέστησε σήμερα τον κύριο Μητσοτάκη, ο οποίος κρύβεται. Και κυρίως επιβεβαίωσε το κοινό αίσθημα των πολιτών ότι η κυβέρνηση θα καταφύγει τελικά και στη συκοφαντία για να συγκαλύψει το έγκλημα των Τεμπών» ανέφερε ο ίδιος.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This