Πώς ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συνέταξαν την πρόταση δυσπιστίας

Ο Νίκος Ανδρουλάκης τηλεφώνησε στον Σωκράτη Φάμελλο

Must Read

Απανωτές ανταλλαγές email και επαφές ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ διαμόρφωσαν το τελικό κείμενο της πρότασης δυσπιστίας που καταθέτει σε λίγο η αντιπολίτευση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Τρίτης, γύρω στις 11, ο Νίκος Ανδρουλάκης τηλεφώνησε στον Σωκράτη Φάμελλο. Στην συνέχεια, εστάλη το κείμενο της πρότασης δυσπιστίας στο Προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξαν προσθήκες και προτάθηκαν συγκεκριμένες τροποποιήσεις, οι οποίες έγιναν δεκτές από το ΠΑΣΟΚ (π.χ. το αρχικό κείμενο μιλούσε για «τραγωδία» των Τεμπών και το τελικό αναφέρεται σε «έγκλημα»).

Πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκαναν λόγο για «πολύ καλή συνεργασία, έγινε συνδιαμόρφωση, κάποια κομμάτια έγινα πιο αυστηρά».

Το κείμενο της πρότασης δυσπιστίας, σύμφωνα με πληροφορίες, βασίζεται στο έγκλημα στα Τέμπη και υπάρχουν και αναφορές στις υποκλοπές, την υποκλοπή δεδομένων ομογενών και τα μονταρίσματα των διαλόγων, ακόμη και αναφορά στην ακρίβεια.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ εισηγητής θα είναι ο Νίκος Παππάς.

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This