Δευτέρα 14/6/2021

Πυρά προς τον Μητσοτάκη από τοπικό στέλεχος της ΝΔ – Σύννεφα πάνω από την Πειραιώς

Πυρά κατά Μητσοτάκη εξαπέλυσε μέσω Facebook ο ο πολιτευτής της ΝΔ από τη Λάρισα, Γιώργος Αδαμούλης.  Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του ο κύριος Αδαμούλης καταφέρετε εναντίον του πρωθυπουργού γιατί χαρακτήρισε και στιγμάτισε, όπως λέει, ως αποτυχημένους, τα στελέχη του που δεν εξελέγησαν, υπογραμμίζοντας πως την ίδια ώρα  «κάποιοι από τους αποτυχημένους» βρέθηκαν σε κυβερνητικές θέσεις.

Δείτε επίσης: Η Αμερική οδηγείται σε εμφύλιο

«Αντί ευχαριστώ, σε όλους εμάς που δώσαμε την μάχη στην πρώτη γραμμή, μας στιγματίσατε σαν “αποτυχημένους”», τονίζει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του το «γαλάζιο» στέλεχος προσθέτοντας με νόημα:«Δεν μπορώ να αποδεχτώ, ότι στην Ελλάδα της αναγέννησης έχουν προτεραιότητα οι επαγγελματίες γυρολόγοι, που αλλάζουν τα «πιστεύω» τους, αν έχουν «πιστεύω» σαν τα πουκάμισα».

Φαίνεται λοιπόν ότι στο εσωτερικό της κυβερνώσας παράταξης δεν είναι όλα ρόδινα. Πρώτα «παύεται» ο Κυρανάκης, ύστερα ακολουθεί το περιστατικό με τον Διαματάρη και το άλλο εκείνο με την ασυνεννοησία μεταξύ Ζαλοκώστα και Πενταγώνου και τώρα τα πυρά ενός στελέχους της επαρχίας.

Αν σε όλα αυτά συνυπολογίσουμε και τις αντιδράσεις στις τοπικές κοινωνίες για τον σχεδιασμό της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό, αντιδράσεις των οποίων αποδέκτες γίνονται οι τοπικοί βουλευτές, τότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως από πολύ νωρίς έχουν μαζευτεί σύννεφα πάνω από την Πειραιώς…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ