Σάββατο 19/6/2021

Ο Ταχιάος την είδε… Σπίλμπεργκ και «παίζει» με το θέμα του μετρό

Προσφεύγει στο ΣτΕ η Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης για τα αρχαία της Βενιζέλου του μετρό και ο Ταχιάος ανεβάζει… βιντεάκια μέσα από τις σήραγγες.

Την ημέρα που ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό Νίκος Ταχιάος κόβει βόλτες στα έγκατα του μετρό Θεσσαλονίκης και ανεβάζει βιντεάκια από τις σήραγγες, επειδή προφανώς δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει ως πρόεδρος, η Κίνηση Πολιτών Θεσσαλονίκης παίρνει την απόφαση να προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας!

Αυτό το μετρό κανένας δεν ξέρει αν θα τελειώσει ποτέ, γι’ αυτό και καλά είπε στην κοπή πίτας της επιτροπής διοίκησης της Περιφέρειας, η Βούλα Πατουλίδου: «Αντε, καλή χρονιά και στα επόμενα 10 χρόνια να μπούμε και στο μετρό»!

Στο μεταξύ, την άσκηση όλων των ένδικων βοηθημάτων κατά της απόφασης της υπουργού Πολιτισμού για απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων στον σταθμό Βενιζέλου του μετρό Θεσσαλονίκης, όταν αυτή εκδοθεί, αποφάσισε ομόφωνα η γενική συνέλευση της Κίνησης Πολιτών Θεσσαλονίκης για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Οπως γνωστοποίησε ο πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών Φωκίων Δεληγιάννης, θα κατατεθεί προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της υπουργού, όταν εκδοθεί.

Ο κ. Ταχιάος, από την πλευρά του, έδωσε στη δημοσιότητα τρία βίντεο, στα οποία καταγράφεται η μετακίνησή του μεταξύ των σταθμών της βιβλιοθήκης του ΑΠΘ και του Ευκλείδη με εργοταξιακό όχημα. Μάλιστα επισημαίνει ότι η μετακίνηση σε μία εκ των δύο σηράγγων του μετρό ήταν μέχρι σήμερα αδύνατη, γιατί γίνονταν σε πλήρη ανάπτυξη εργασίες σκυροδέτησης της σιδηροδρομικής επιδομής!

Φοβερά πράγματα…

Δείτε επίσης: «Πάτησε» τα 100 ο μοναδικός επιζών της ναζιστικής θηριωδίας του 1946 στην Αυστρία

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ