Τρίτη 15/6/2021

Ο Γ. Καρατζαφέρης προτείνει «τυφλές» μαζικές απελάσεις, ως λύση για το μεταναστευτικό!

«Ομαδικές απελάσεις μεταναστών» προτείνει ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ως λύση για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος!

«Αν ήμουν στη θέση του Μητσοτάκη, θα είχα επιτάξει χωράφια, φεριμπότ, θα έβαζα τους πάντες μέσα και θα τους άφηνα στο λιμάνι Λαττάκεια, χωρίς να με ενδιαφέρει τι είναι ο καθένας. Παράνομα ήρθες; Φύγε! Ας ερχόσουν κανονικά, για να πάρεις άσυλο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις των κατοίκων στα νησιά του Β. Αιγαίου, ο πρώην πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε: «Ηταν θέμα χρόνου. Ο κόσμος ενώθηκε κάτω από τον περιφερειάρχη. Αυτός ο όχλος γίνεται ένας πειθαρχημένος στρατός, μια πολιτοφυλακή. Θα τα βρει δύσκολα η κυβέρνηση. Το άφησε να εξελιχθεί».

Παράλληλα, χαρακτήρισε αδύναμη την κυβέρνηση στην αντιμετώπιση του Προσφυγικού, ενώ, όπως είπε, «αλλοιώνεται ο πληθυσμός. Είναι περισσότεροι στα νησιά οι μετανάστες από τους γηγενείς».

Διαβάστε επίσης: Ο Άδωνις Γεωργιάδης βρέθηκε στα εγκαίνια εγκατάστασης φαρμακευτική κάνναβης – Τι έλεγε στο παρελθόν όταν μιλούσε για… μπάφο (video)

Ο κ. Καρατζαφέρης απηύθυνε έκκληση στον Κυριάκο Μητσοτάκη να «επανεξετάσει» το ανθρώπινο δυναμικό που έχει εμπιστευτεί σε θέσεις-κλειδιά για τη διαχείριση του ζητήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ