Στο πλευρό της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο πρίγκιπας Παύλος

Must Read

Στο πλευρό της κυβέρνησης τάσσεται ξεκάθαρα ο πρίγκιπας Παύλος, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Και όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά «ψηφίζει» αναφανδόν Κυριάκο Μητσοτάκη. Απόδειξη όλων αυτών είναι η συνεχής αναδημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter των γεγονότων και των δηλώσεων που ανεβάζει ο πρωθυπουργός. Κοινοποιεί, δηλαδή, ό,τι και ο Μητσοτάκης.

Ο Παύλος έχει ευαισθητοποιηθεί ιδιαίτερα στο ζήτημα του Μεταναστευτικού, κι όπως διαπιστώνουμε από τις κοινοποιήσεις που κάνει, επικροτεί το κλείσιμο των συνόρων που αποφάσισε η κυβέρνηση. Ολες οι τελευταίες αναρτήσεις του στον λογαριασμό του στο twitter αφορούν τις θέσεις Μητσοτάκη για το Μεταναστευτικό. Χαρακτηριστικά έχει κάνει retweet σε όλες τις τελευταίες αναρτήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και στις φωτογραφίες από την επίσκεψή του στα σύνορα προχθές.

Prince Παύλος και Κυριάκος, λοιπόν, μέχρι στιγμής, φίλοι και ακόλουθοι…

Δείτε επίσης: Ο Κ. Μητσοτάκης αναθέτει νέες αρμοδιότητες στον Παναγιώτη Πικραμμένο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This