Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

Αλέξης Τσίπρας: «Να μην διανοηθούν την μη καταβολή του δώρου Πάσχα»

Μέσω τηλεδιασκέψεων που είχε σήμερα με τους Κωνσταντίνο Μίχαλο, Γιώργο Καββαθά, Νίκο Παππά και Έφη Αχτσιόγλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, συζήτησε τον οικονομικό αλλά και κοινωνικό αντίκτυπο που σύντομα θα φανεί, μετά την φονική πανδημία.

Ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και οι εκπρόσωποι εξέφρασαν φόβο και επιφυλάξεις για τον τρόπο που χειρίζεται η κυβέρνηση τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, ενώ ταυτόχρονα επισημαίνουν ότι οι επιπτώσεις θα είναι σκληρές.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει ανήσυχος και για την αποτελεσματικότητα των μέτρων για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις, ενώ ταυτόχρονα επεσήμανε την ανάγκη λήψης οριζόντιων μέτρων για το σύνολο των κλάδων της οικονομίας.

«Να μην διανοηθεί η κυβέρνηση την μη καταβολή του δώρου Πάσχα, όπως άφησε να εννοηθεί το πρωί ο Υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Το Κράτος, δεδομένης της κατάστασης, οφείλει να διασφαλίσει την καταβολή του δώρου κανονικά στο σύνολο των εργαζομένων» σχολίασε για τα σενάρια που θέλουν να «παγώνει» το Δώρο του Πάσχα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ