Ούτε η πανδημία δεν τους σταματά: Κυβέρνηση & αντιπολίτευση σε νέα κόντρα, μετά την εξαγγελία των μέτρων

Must Read

Είναι θλιβερό ότι, την ώρα που προέχουν η εθνική ενότητα και η συνένωση των προσπαθειών απέναντι στις απειλές που αντιμετωπίζει το Γένος, κάποιοι «αλαφροκάνταροι» εθνοπατέρες και εθνομητέρες αδράχνουν την ευκαιρία να ανταλλάσσουν διαδικτυακές και όχι μόνο ελαφρότητες, αποκαλύπτοντας ένα δραματικό ήθος.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, με διάγγελμά του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν λαμβάνει οριζόντια μέτρα για το σύνολο των κλάδων της οικονομίας και ζήτησε να υποχρεωθούν οι τράπεζες να προχωρήσουν σε πάγωμα οφειλών συνεπών δανειοληπτών τόσο για νομικά όσο και για φυσικά πρόσωπα, αλλά και να παραταθεί κατά τουλάχιστον δύο μήνες η προθεσμία εξόφλησης των επιταγών.

Στον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ, που άσκησε κριτική και στο διάγγελμα του κ. Μητσοτάκη αναφέροντας σε ανακοίνωσή του πως απαιτείται ολοκληρωμένο πρόγραμμα και όχι ημίμετρα, απάντησε ο Στέλιος Πέτσας, κατηγορώντας τον για ανευθυνότητα και μικροπολιτική. «Την ώρα που η Ελλάδα, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει τη χειρότερη υγειονομική κρίση των τελευταίων δεκαετιών, ο ΣΥΡΙΖΑ σπεύδει να κάνει μικροπολιτική. Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα όταν υποστηρίζει ότι “στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες λαμβάνονται οριζόντια προληπτικά μέτρα ύψους έως και 20% του ΑΕΠ“. Καμία χώρα δεν έχει λάβει τέτοια μέτρα», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Πέτσας.

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα νέα μέτρα! Μεταγενέστερα θα δοθεί το δώρο Πάσχα, ποιοι θα πάρουν τα 800 €, νωρίτερα η καταβολή συντάξεων

Λίγες ώρες πριν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, με ανάρτησή του στο twitter, αναφέρθηκε στα τεστ που διεξάγουν οι αρμόδιοι για τον εντοπισμό κρουσμάτων του κορωνοϊού γράφοντας: «Η υποκαταμέτρηση των κρουσμάτων στην Ελλάδα, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες, μπορεί να δημιουργήσει εφησυχασμό και να υπονομεύσει τα περιοριστικά μέτρα, πράγμα καταστροφικό. Και όλα αυτά για να λένε οι καραγκιόζηδες κύκλοι Μαξίμου ότι η πολιτική τους αποδίδει. Αλλάξτε ρότα». Κι αυτό, την ώρα που οι επιστήμονες δίνουν μέρα νύχτα τη μάχη για να αντιμετωπίσουν την πανδημία και να σώσουν ζωές.

Του απάντησε η Εύα Καϊλή του ΚΙΝ.ΑΛ., που έκανε λόγο για «ανεύθυνη αντιπολίτευση» και τονίζοντας: «Η προσπάθεια και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων στα δύσκολα αξίζουν τον απεριόριστο σεβασμό όλων μας». Ο κ. Κυρίτσης τής ανταπάντησε με χυδαίο τρόπο: «Εσείς να προσέχετε τον παππού σας, μην τον σκοτώσει κάνας κομμουνιστικός ιός, κυρία μου».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This