Η όπερα της Βαρκελώνης άνοιξε με μια ιδιαίτερη συναυλία και θεατές… 2.292 φυτά (video)

Must Read

Για πρώτη φορά στα χρονικά, τις θέσεις των θεατών κατέλαβαν γλάστρες με φυτά!

Η El Liceu στη Βαρκελώνη άνοιξε ξανά τις πόρτες της την Δευτέρα, όμως δεν υποδέχτηκε το κοινό της το οποίο σταδιακά επανέρχεται στη κανονικότητα μετά τη πανδημία που θέρισε την Ισπανία, αλλά 2.292 φυτά σε γλάστρες.

Η ξεχωριστή ιδέα ανήκει στον Eugenio Ampudia που ο οποίος εμπνεύστηκε από τον χρόνο που αφιέρωσε κατά την διάρκεια της καραντίνας, παρατηρώντας τη φύση: «Παρακολούθησα τι συνέβαινε με τη φύση όλο αυτό το διάστημα. Άκουσα να τραγουδούν πολλά περισσότερα πουλιά. Και είδα τα φυτά στον κήπο μου και στο εξωτερικό περιβάλλον να μεγαλώνουν πιο γρήγορα. Και, χωρίς αμφιβολία, σκέφτηκα ότι ίσως μπορούσα τώρα να συνδεθώ πολύ βαθύτερα με τους ανθρώπους και τη φύση», δήλωσε ο ίδιος.

Η παράσταση δόθηκε για να τονιστεί η αξία της τέχνης, της μουσικής και της φύσης στη ζωή των ανθρώπων που επιστρέφουν στη κανονικότητα μετά από αυτή τη δύσκολη περίοδο, ενώ οι γλάστρες θα παραδοθούν ως δωρεά σε υπαλλήλους του υγειονομικού συστήματος για την μεγαλειώδη συνεισφορά τους στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μητέρα για δεύτερη φορά η Ισμήνη Νταφοπούλου-Το φύλο του μωρού

Η πρώην Σταρ Ελλάς, Ισμήνη Νταφοπούλου έγινε μητέρα για δεύτερη φορά και το ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον...

More Articles Like This