«Βρε, καλώς τους»! Η σέλφι (σαν τον παλιό καλό καιρό) του Λάκη με τον Παύλο!

Must Read

Την πρώτη τους φωτογραφία για την προώθηση της θεατρικής τους δουλειάς ανέβασαν ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Παύλος Χαϊκάλης!

Όπως είναι γνωστό, οι δύο ηθοποιοί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στη σπαρταριστή γαλλική κωμωδία «Βρε, καλώς τους», που θα ανέβει σύντομα στο «Βρετάνια». Οι δύο ηθοποιοί φόρεσαν τις περούκες που απαιτούν οι ρόλοι τους και μας έδωσαν μια γεύση τού πόσο θα γελάσουμε!

Ο Χαϊκάλης υποδύεται έναν Γάλλο διανοούμενο, ο οποίος, φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή, μιλά με τα καλύτερα λόγια για τους Ρομά, λέγοντας ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να φιλοξενήσει κάποιους από τη φυλή στο σπίτι του! Και η… επιθυμία του γίνεται πραγματικότητα, όταν, αναφέροντας τη διεύθυνση του σπιτιού του στον αέρα της εκπομπής, λίγες ώρες αργότερα εμφανίζεται μπροστά του μια μεγάλη οικογένεια Ρομά για να τη φιλοξενήσει. Αρχηγός αυτής, ο Λάκης Λαζόπουλος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This