Ο Δημήτρης Λάλος στην «Καρδιά του Σοπέν»

Ο Δημήτρης Λάλος αφήνει για λίγο τον ήρωα του «Σασμού» και θα ερμηνεύσει στο Ηρώδειο αυθεντικά κείμενα και επιστολές του συνθέτη

Must Read

Ο Μαθιός αφήνει τη… λύρα και πιάνει το… πιάνο, με την «Καρδιά του Φρεντερίκ Σοπέν» να χτυπά στο Ηρώδειο την Κυριακή, και τον ηθοποιό Δημήτρη Λάλο στον ρόλο του Πολωνού συνθέτη, έχοντας επί σκηνής την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της Οπερας της Βαρσοβίας Teatr Wielki – Polish National Opera, μία από τις σημαντικότερες ορχήστρες στον κόσμο, η οποία έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού της Patrick Fοurnillier, με την πιανίστα Τατιάνα Παπαγεωργίου!

Ο δημοφιλής ηθοποιός, λοιπόν, που για δεύτερη σεζόν τον βλέπουμε στον «Σασμό», αφήνει τα άγρια όρη και τα γυρίσματα της σειράς για να δώσει μια ξεχωριστή ερμηνεία στη συναυλία που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς, και είναι αφιερωμένη στη μνήμη του καθηγητή Καρδιολογίας Παύλου Κ. Τούτουζα.

Ο Λάλος θα ερμηνεύσει στο Ηρώδειο αυθεντικά κείμενα και επιστολές του συνθέτη στην εισαγωγή και μεταξύ των μερών του μουσικού έργου, λέγοντας πως είναι τιμή του που του δίνεται η ευκαιρία να ερμηνεύσει έναν τόσο σπουδαίο δημιουργό. «Κάθε χαρακτήρας που ερμηνεύω έχει στοιχεία από μένα κι εγώ παίρνω στοιχεία από αυτόν. Εκανα έρευνα σε πολλά επίπεδα για να προσεγγίσω τον Σοπέν. Εκτός από το να ακούσω το έργο του, διάβασα τις επιστολές του, τις βιογραφίες που έχουν γραφτεί γι’ αυτόν, ώστε να καταφέρω να τον γνωρίσω, να τον πλησιάσω και να τον μεταφέρω στο κοινό. Σε κάθε ρόλο κάνεις κατάδυση στον χαρακτήρα που ερμηνεύεις. Ο Σοπέν είναι σπουδαίος καλλιτέχνης» ήταν τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε με αφορμή τη μεγάλη αυτή συναυλία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This