«Κίνηση ΜΑΤ» από Μαγγίρα και Κοψιδά!

Ένας «μπάτσος» και μια «αναρχικιά» σε μια απρόσμενη συνάντηση στο θεατρικό σανίδι

Must Read

Μετά την ξεκαρδιστική συνύπαρξή τους σε θεατρική σκηνή της Θεσσαλονίκης, η Ματθίλδη Μαγγίρα και ο Γιώργος Κοψιδάς δίνουν ραντεβού με το κοινό της πρωτεύουσας από μεθαύριο, Δευτέρα 13 Μαρτίου (και κάθε Δευτέρα και Τρίτη), στο θέατρο Αθηνών, κάνοντας έτσι μια «Κίνηση ΜΑΤ».

Το ομώνυμο, νέο έργο του βραβευμένου με τέσσερα κρατικά βραβεία Μιχαήλ Ανθη διαδραματίζεται σε μια ταράτσα της Αθήνας σε καιρό διαδήλωσης. Εκεί, ανάμεσα σε καπνούς και σε εκρήξεις, λαμβάνει χώρα μια απρόσμενη συνάντηση: ένας άντρας των ΜΑΤ έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με μια αντιεξουσιάστρια. Και οι δύο έχουν τους λόγους τους να μη θέλουν να κατέβουν στη διαδήλωση.

Η σύγκρουση είναι ολομέτωπη και ξεκαρδιστική. Για εκείνη είναι «ο μπάτσος» και για εκείνον «η αναρχικιά».

Στα 90 λεπτά που θα αναγκαστούν να συνυπάρξουν, θα συμβούν τα μύρια όσα κωμικά, κι όταν ζαλιστούν απ’ τα δακρυγόνα και αποκαλυφθούν τα μυστικά τους, κανένας δεν θα είναι πια αυτός που ήταν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This