«Η προσίδια γλώσσα» στο Back to Athens

Must Read

Ένα μεγάλο event τέχνης, η μεγάλη διακαλλιτεχνική διοργάνωση Back to Athens 10, International Art Meeting 2023 | Geometry of racional, έρχεται για 10η χρονιά μέχρι τις 2 Ιουλίου στο Μέγαρο Ησαϊα (Πατησίων 65 & Ιουλιανού).

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το Back to Athens είναι «μία ετήσια επιθεώρηση απόψεων, τάσεων και έργων που συγκεντρώθηκαν τον τελευταίο χρόνο και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο τόσο για την καλλιτεχνική κοινότητα όσο και για το φιλότεχνο κοινό, θέτοντας καίρια ζητήματα που αγγίζουν και διαμορφώνουν το σύγχρονο και καθημερινό πολιτισμό. Στη φετινή διοργάνωση, οι προτάσεις και οι σκέψεις διαμοιράζονται σε 40 επιμελητικές εκθέσεις, εγκαταστάσεις, performance και πάνω από 185 καλλιτέχνες και επιμελητές με στόχο την κατά το δυνατόν σφαιρική καταγραφή των εικαστικών απόψεων».

Μία από τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο της σπουδαίας αυτής συνάντησης της τέχνης, αφορά και την έκθεση «Η προσίδια γλώσσα», στον 2ο όροφο του Μεγάρου Ησαΐα.

  • Επιμέλεια: Aποστόλης Αρτινός/ The Symptom Projects
  • Συμμετέχοντες καλλιτέχνες: Δημήτρης Εφέογλου, Δημήτρης Νεβεσκιώτης, Αλίκη Παλάσκα, Γιώργος Παπαφίγκος, Δημήτρης Φραγκάκης.
  • Εγκαίνια: Τετάρτη, 28 Ιουνίου, 2023, 16:00 – 22:00
  • Διάρκεια: 26 Ioυνίου – 2 Ιουλίου, 2023
  • Ώρες: Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 – 22:00, Σάββατο – Κυριακή 12:00 – 22:00

*πηγή αρχικής φωτογραφίας: https://www.facebook.com/thesymptomprojects

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This