Ντοκιμαντέρ για τον Ιάκωβο Καμπανέλλη προβλήθηκε στον εορτασμό των 35 ετών της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

Το παρών έδωσαν μέλη της οικογένειας του θεατρικού συγγραφέα και σεναριογράφου

Must Read

Με μια βραδιά αφιερωμένη στον Ιάκωβο Καμπανέλλη γιόρτασε η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος (ΕΣΕ) τα 35 χρόνια από την δημιουργία της.

Σε αυτό το πλαίσιο προβλήθηκε ένα ντοκιμαντέρ για τον εκλιπόντα σεναριογράφο (μεταξύ άλλων), μια παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος σε σενάριο Θάνου Τσάμπρα και σκηνοθεσία Αλεξάνδρου Κακαβά και Αδαμάντιου Πετρίτση, στην κινηματογραφική αίθουσα του ΑΝΔΟΡΑ.

Πριν την προβολή, ο Αλέξανδρος Κακαβάς, Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, διάβασε χαιρετισμό του Υφυπουργού Σύγχρονου Πολιτισμού Χρίστου Δήμα ενώ έδωσε εκ μέρους της Ε.Σ.Ε. τιμητική πλακέτα στον κριτικό κινηματογράφου και τηλεόρασης Ιάσονα Τριανταφυλλίδη για τη συμβολή του στην εκπόνηση των ντοκιμαντέρ για τους εκλιπόντες σεναριογράφους.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης, αφού ευχαρίστησε την Ένωση αναφέρθηκε στη σημασία του έργου του Ιάκωβου Καμπανέλλη. Στη συνέχεια για τον πατέρα της μίλησε η κόρη του Κατερίνα Καμπανέλλη και τέλος ο Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Κώστας Παπαπέτρος πρόσθεσε την προσωπική του εμπειρία από τη γνωριμία τους.

Το παρών στην βραδιά έδωσαν επίσης ο ανιψιός του Ιάκωβου Καμπανέλλη, Γεώργιος η ανιψιά του ηθοποιός/σκηνοθέτης Μαρίτα Ρίτζι, τα μέλη της ΕΣΕ, Πάνος Κοκκίδης, Θάνος Τσάμπρας, Αδαμάντιος Πετρίτσης συνοδευόμενος από την Ιωάννα Σεφερλή, Ηλίας Φλωράκης, Αλέξης Γιαννούλης, Αλέξανδρος Κωστόπουλος, Νίκος Σκουλάς και Χρήστος Αρφάνης, τα μέλη της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ε.Σ.Ε., Κατερίνα Καράμπελα συντονίστρια Αθηνών με την αδελφή της Ξένη, οι συντονιστές Ηλιούπολης Δημήτρης Καλαντίδης,ο πρόεδρος της ΟΚΛΕ (Ομοσπονδία Καλλιτεχνικών Λεσχών Ελλάδος) Μάνος Πολυκρέτης, ο Φώτης Αποστολάρας, Γενικός Γραμματέας της Π.Ο.Θ.Α., η ηθοποιός Ουρανία Αργυροπούλου, ο ποιητής Μπάμπης Κεράνης.

Επίσης η δημοτική σύμβουλος Φιλοθέης-Ψυχικού Έλση Δημουλά, η δικηγόρος Μαρία Περδίκη, η Ελένη Μαυρή, η Γεωργία Κατσιρούμπα, η Μαρίνα Κουρουνιώτη, η Άσπα Στάμου, ο Γιώργος Οικονόμου και η Δήμητρα Γκλεζάκου, ο Τάσος Αρωνίτης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Χρήστος Γλύκος κ.ά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This