Σάββατο 19/6/2021

Παρουσίαση του βιβλίου «Το κύκλωμα» του Γιώργου Σταφυλά

Στον φιλόξενο χώρο των εκδόσεων Οστρια στην οδό Χέυδεν 3 στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του γνωστού συγγραφέα αστυνομικών μυθιστορημάτων, Γιώργου Σταφυλά.
Το  βιβλίο με τίτλο «Το κύκλωμα» εκδίδεται από την Όστρια και κυκλοφορεί από τις αρχές Δεκεμβρίου. Πρόκειται για μια κλασική αστυνομική ιστορία που συνδυάζει μοναδικά το μεσογειακό νουάρ με το Αμερικάνικο hardboiled και σίγουρα δεν θα αφήσει αδιάφορο κανένα από τους λάτρεις του είδους καθώς αποδίδει μοναδικά την ατμόσφαιρα του υποκόσμου της Αθηναϊκής νύχτας.
Από τις σελίδες του βιβλίου παρελαύνουν σκληροί άνδρες, όμορφες γυναίκες, πληρωμένοι δολοφόνοι, ξένοι γκάγκστερς, έμποροι ναρκωτικών και λευκής σαρκός, κάθε γνωστός ανθρωπότυπος της νεοελληνικής κοινωνικής παρακμής. Έγκλημα,μυστήριο και όλα εκείνα τα στοιχεία που λατρέψαμε στο αστυνομικό ενώ δεν λείπει και η κοινωνική κριτική.
Το βιβλίο παρουσίασαν ο γνωστός δημοσιογράφος -συγγραφέας Παναγιώτης Λιάκος, ο συγγραφέας Κώστας Μανίκας και ο σκηνοθέτης – σεναριογράφος Μπάμπης Παπαχαραλάμπους.
Ανάμεσα στον κόσμο διακρίναμε επίσης πολλούς γνωστούς συγγραφείς καθώς και ανθρώπους των media. Το κύκλωμα είναι ένα δυνατό βιβλίο με έναν ήρωα που σίγουρα θα μας απασχολήσει και στο μέλλον…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ