Η Μόνικα Μπελούτσι φέρνει τη… Μαρία Κάλλας στην Αθήνα, μέσα στο 2020! (video)

Must Read

Η Μόνικα Μπελούτσι, η Ιταλίδα ντίβα της μεγάλης οθόνης, έκανε την παρθενική της εμφάνιση στο θέατρο μέσα στο 2019, ενσαρκώνοντας τη Μαρία Κάλλας, την Ελληνίδα ντίβα της όπερας! 

Πιο συγκεκριμένα, η αισθησιακή 55χρονη Ιταλίδα ηθοποιός, εμφανίστηκε στο Studio Marigny, στην καρδιά του Παρισιού, στην παράσταση με τίτλο «Maria Callas, Lettres et Mémoires», η οποία έκανε πρεμιέρα στις 27 Νοεμβρίου του 2019.

ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΛΕΟΥΤΣΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστική είδηση της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», η χολιγουντιανή σταρ έχει ήδη έρθει σε επαφή με εγχώριο θεατρικό παραγωγό, για να «μεταφέρει» την συγκεκριμένη παράσταση στην Αθήνα.

ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΛΕΟΥΤΣΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΛΑΣ

Μάλιστα, το μόνο που, ουσιαστικά, εκκρεμεί, είναι να αποφασιστούν η ακριβής ημερομηνία της παράστασης, καθώς και το θέατρο που θα τη φιλοξενήσει.

«Για μένα είναι ένα πραγματικό άλμα στο κενό», είχε δηλώσει σε σχετική ερώτηση η εντυπωσιακή ηθοποιός, προσθέτοντας ότι αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση. «Είπα “ναι” παρά τον φόβο μου, ένα “ναι” από αυθορμητισμό, σαν να μην είχα χρόνο να αντιδράσω περαιτέρω».

ΜΟΝΙΚΑ ΜΠΕΛΟΥΤΣΙ

Διαβάστε επίσης: Έφυγε απ’ τη ζωή η ποιήτρια Κατερίνα Αγγελάκη Ρουκ

Στην εν λόγω παράσταση, η Μόνικα Μπελούτσι «ακολουθεί» την πορεία της Μαρίας Κάλλας από την παιδική της ηλικία στη Νέα Υόρκη, μέχρι τα χρόνια του πολέμου στην Αθήνα, σε μια ζωή που μερικές φορές «χρωματίζεται» από σκάνδαλα, τη θυελλώδη σχέση της με τον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και προσωπικές δοκιμασίες.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

https://vimeo.com/386244145

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This