Αιωνόβιοι πέθαναν (σχεδόν) ταυτόχρονα στο σπίτι τους στην Καλλιθέα χέρι-χέρι και… ανύποπτοι!

Παραμένει ακόμα ως γεγονός πρωτοφανές!

Must Read

Απίστευτο! Αιωνόβιοι έζησαν 71 χρόνια μαζί, δημιούργησαν 9 επιστήμονες και πέθαναν (σχεδόν) ταυτόχρονα και φυσιολογικά στο σπίτι τους στην Καλλιθέα χέρι-χέρι και… ανύποπτοι!

Παραμένει ακόμα ως γεγονός πρωτοφανές!

Ο χρόνος τελειώνει και παραμονή-ανήμερα Χριστούγεννα συμπληρώνονται 6 μήνες από ένα γεγονός, που ως τώρα δεν έχει προηγούμενο παρά μόνο ως μυθοπλασία στο βιβλίο “Ημερολόγιο”,το οποίο έγινε και ταινία με τον Ράϊαν Γκόσλιγκ και την Ρέϊτσελ Μακ Ανταμς.

Ένα ζευγάρι έφυγε μαζί σε ένα βράδυ από τη ζωή, με διαφορά λίγων ωρών, χωρίς να γνωρίζει ο ένας ότι «αναχώρησε» ο άλλος.

Ο Σίμος (Συμεών) Κατσαρός έφτασε στα πρόθυρα των 95 του χρόνων ακμαίος και δυνατός. Εργάστηκε επί 56 (συντάξιμα) χρόνια στη ζωή του, τα 35 ως αξιωματικός της Αστυνομίας.

Σύντροφος και σύζυγος του για 71 συναπτά χρόνια η Ειρήνη Μαρούδη, η οποία έκανε τα δικά της ρεκόρ στο τομέα της…

Απέκτησαν κόρες, όλες επιστήμονες του Εθνικού Καποδιστριακού και ΑΠΘ, εγγόνια που μπήκαν όλα στα πανεπιστήμια και στο τέλος και δισέγγονα.

Είχαν μια τελευταία επιθυμία: να φύγουν από τη ζωή όρθιοι, ώστε να μην ταλαιπωρήσουν τα παιδιά τους και ει δυνατόν, κοντά-κοντά για να μην λείψει πολύ ο ένας από τον άλλο.

Όλα μέχρι το βράδυ της 24ης Ιουνίου 2020 έδειχναν ότι ο Σίμος Κατσαρός βάδιζε όρθιος και ακμαίος σωματικά, σε αντίθεση με την Ειρήνη που είχε 2 ημέρες νωρίτερα «βαρύνει» αρκετά.

Στο ίδιο σπίτι στην οδό Μυκηνών της Καλλιθέας επί 51 χρόνια. Τις τελευταίες ημέρες ο Σίμος έχασε την επαφή με τα άλλα δωμάτια του σπιτιού και δεν γνώριζε σε ποια ακριβώς (βαριά) κατάσταση ήταν η Ειρήνη. Οι κόρες τους φρόντιζαν κιόλας να μην έχει ακριβή εικόνα και «έχει ο Θεός».

Το βράδυ της 24ης Ιουνίου ο Σίμος στον ύπνο του αιφινιδιαστικά «αναχώρησε» από τον κόσμο αυτό. Μετά οκτώ ώρες ακριβώς, στο διπλανό δωμάτιο η ανύποπτη για την αναχώρηση σύντροφος και σύζυγός του «αναχώρησε». Έσπευσε να τον συναντήσει χωρίς κανείς να της έχει πει τι είχε συμβεί…

Ο μεγάλη επιθυμία τους να μην μείνει ο ένας «πίσω» και μόνος τους πραγματοποποιήθηκε με ένα τρόπο σπάνιο. Το τελευταίο τους βράδυ στη γη ήταν μαζί με πρόνοια Θεού και χωρίς τίποτα να το προμηνύει λίγες ώρες νωρίτερα και χωρίς ο ένας (μία) να έχει πληροφορηθεί την «αναχώρηση» του άλλου…

Ή ανάποδα: μετά 71 χρόνια κοινής πορείας, ούτε ένα βράδυ χωριστά!!! Και εντελώς… φυσιολογικά!

Έχουν καταγραφεί κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις όπου ζευγάρια «φεύγουν» με διαφορά και ελάχιστης ώρας ή και λεπτών, αλλά το ένα μέλος «φεύγει» από την συγκίνηση ή το σοκ όταν βλέπει ή πληροφορείται την «αναχώρηση» του άλλου.

Η σπανιότητα, αν όχι μοναδικότητα του γεγονότος του ζεύγους Κατσαρού, είναι η ήσυχη αναχώρηση σε διαφορετικά δωμάτια και η άγνοια της συζύγου, ότι είχε «φύγει» ο σύζυγος

πηγή: ntaskaspress

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This