Η ζωγράφος Μέρι Μάγιερ που δολοφονήθηκε μυστηριωδώς, είχε κρυφό ειδύλλιο με τον Τζον Κένεντι!

Must Read

Το ειδύλλιο του Αμερικανού προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι με ζωγράφο, η οποία είχε κι αυτή το ίδιο τέλος με εκείνον, ερευνά ένα νέο βιβλίο. Στο «JFK and Mary Meyer: A Love Story» του δημοσιογράφου, συγγραφέα, σεναριογράφου Τζέσι Κόρνμπλουθ αποκαλύπτεται η μυστική σχέση του Κένεντι με τη Μέρι Πίντσο Μάγιερ.

Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι το βιβλίο είναι στην πραγματικότητα το ημερολόγιο της Μέρι Μάγιερ, η οποία ήταν ίσως η μοναδική γυναίκα που αγάπησε ο 35ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Η διαζευγμένη από υψηλόβαθμο αξιωματούχο της CIA και φίλη της Τζάκι Κένεντι, φαντασιωνόταν ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ θα πάρει διαζύγιο και ότι ανυπομονούσε να την παντρευτεί.

Μετά τη δολοφονία του Κένεντι, η Μέρι Μάγιερ αμφισβήτησε έντονα την επίσημη εκδοχή του «μοναδικού» δολοφόνου. Σε μια από τις συνηθισμένες μεσημεριανές βόλτες της στην Τζορτζτάουν, έναν χρόνο μετά τη δολοφονία του JFK, πυροβολήθηκε στο κεφάλι και στο στήθος, και στο ερώτημα «ποιος σκότωσε τον JFK;» προστίθεται ένα ακόμη: «Ποιος δολοφόνησε τη Μέρι Μάγιερ;»

Το ημερολόγιό της, που θα μπορούσε, ίσως, να δώσει κάποιες απαντήσεις, κάηκε από την οικογένειά της. Αυτό προσπάθησε να ανασυνθέσει ο Κόρνμπλουθ, μέσα από έναν προσωπικό απολογισμό της ζωής της, από το 1961 έως το 1964.

Δείτε επίσης: Μπαντ Ντουάιερ: Ο «έντιμος πολιτικός» που αυτοκτόνησε σε απευθείας μετάδοση (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This