Κυριάκος Βελόπουλος: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοιμάζει τις Πρέσπες του Αιγαίου»

Συντάκτης: Newsroom

«Το ολέθριο λάθος με τις διερευνητικές επαφές μπορεί να κρύβει ακόμα και σχέδιο εκλογικού αιφνιδιασμού»

«Ολέθριο λάθος οι συνομιλίες με την Τουρκία… Στην καλύτερη περίπτωση, εμείς θα πρέπει να αποχωρήσουμε, παίρνοντας την ευθύνη για μία δήθεν άρνηση διαλόγου» – «Χρέωσαν στον Άγιο Δημήτριο την έκρηξη Covid στη βόρεια Ελλάδα κι όχι στους αλλοδαπούς εργάτες που έμπαιναν με πλαστά τεστ».

  • Συνέντευξη στον Δημήτρη Παπαγεωργίου

Ο Κυριάκος Βελόπουλος θεωρεί αδιανόητη εξέλιξη την επανεκκίνηση των διερευνητικών επαφών και ξεκαθαρίζει ότι η Ελληνική Λύση μπορεί και θέλει να αλλάξει την Ελλάδα: «Δώστε μας μια τετραετία, για να φτιάξουμε την Ελλάδα όπως τη θέλουν οι Έλληνες και όπως της αξίζει».

Θεωρείτε την επανεκκίνηση των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία θετική εξέλιξη μέσα στο κλίμα που υπάρχει;

Είναι μία αδιανόητη εξέλιξη. Και το λέω αυτό, διότι όλη αυτή η διαδικασία συνοδεύτηκε από απίστευτα ψεύδη, από την κυβέρνηση φυσικά. Δεν είναι δυνατόν μέχρι την τελευταία στιγμή να διαψεύδεται, και μάλιστα με ανεπίτρεπτη φαιδρότητα, το ενδεχόμενο έναρξης των διερευνητικών και λίγο μετά την τελευταία διάψευση του ίδιου του πρωθυπουργού να ενημερωνόμαστε ότι αυτές ξεκινούν! Οταν η ελληνική κυβέρνηση κρύβει αυτή την εξέλιξη, ενώ την ίδια στιγμή την ανακοινώνει περήφανα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, καταλαβαίνουμε ότι είναι μέγα λάθος να προσέλθουμε στο τραπέζι. Αυτό διότι φαίνεται ξεκάθαρα πως η Τουρκία έρχεται για να διεκδικήσει, να εγείρει απαιτήσεις οι οποίες υπερβαίνουν κατά πολύ τις κόκκινες γραμμές της Ελλάδος, ενώ εμείς για άλλη μια φορά θα πάμε με το ηττοπαθές δόγμα τού δεν διεκδικούμε τίποτα! Αρα, πάμε σε έναν διάλογο όπου οι Τούρκοι θα θέσουν το θέμα αποστρατιωτικοποίησης, αλλά και για πρώτη φορά θέμα γκρίζων ζωνών και αμφισβήτησης ελληνικής κυριαρχίας. Στην καλύτερη περίπτωση, εμείς θα πρέπει να αποχωρήσουμε, χρεώνοντας έτσι στη χώρα μας μία δήθεν άρνηση διαλόγου! Ο μόνος τρόπος θα ήταν να πάμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων έχοντας κι εμείς σαφείς διεκδικήσεις, που πηγάζουν μάλιστα από τη Συνθήκη της Λωζάννης και το Διεθνές Δίκαιο. Να διεκδικήσουμε το αυτοδιοίκητο Ιμβρου και Τενέδου, αποζημιώσεις για τις τουρκικές θηριωδίες στην Κωνσταντινούπολη, στον Πόντο, στην Ιωνία. Να απαιτήσουμε την άμεση αποχώρηση κατοχικών στρατευμάτων και εποίκων από την Κύπρο, προκειμένου και εμείς να ξεκινήσουμε οποιαδήποτε συζήτηση. Ακόμα και η παρουσία του κ. Αποστολίδη ως επικεφαλής μόνο ευοίωνη δεν είναι.

Οι Πρέσπες του Αιγαίου

Η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι διαχειρίστηκε με επιτυχία το σύνολο των εθνικών μας ζητημάτων όλο το περασμένο διάστημα. Συμφωνείτε;

Η κυβέρνηση έχει αποτύχει παταγωδώς στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων. Είναι η πρώτη κυβέρνηση στη Μεταπολίτευση που όχι μόνο ανέχθηκε εισβολή και κατοχή εθνικής κυριαρχίας επί μήνες, αλλά προσπαθούσε να την υποβαθμίσει! Γεγονός που πλέον γεννά αμφιβολίες όχι μόνο για την ικανότητά της να διαχειριστεί τα κρίσιμα θέματα, αλλά και για τις πραγματικές προθέσεις της. Είναι πρωτοφανές το φαινόμενο όλο το εκσυγχρονιστικό μπλοκ του Σημίτη και του ΕΛΙΑΜΕΠ να κατέχει θέσεις-κλειδιά σε μία κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας. Προβληματίζει ακόμα και όλους αυτούς που ψήφισαν το κυβερνών κόμμα, μεταξύ άλλων για να διαμαρτυρηθούν και για την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών. Τώρα βλέπουν με απόγνωση την κυβέρνηση Μητσοτάκη να ετοιμάζει τις Πρέσπες του Αιγαίου, ενώ την ίδια στιγμή αρνούνται να υπερψηφίσουν την πρόταση της Ελληνικής Λύσης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής αναφορικά με τις Πρέσπες. Αντίθετα ακούμε τον κ. Δένδια να δηλώνει επί λέξει «Πρέπει να έχουμε πλήρη εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών»! Αυτοί που υπόσχονταν ότι θα άλλαζαν τη συμφωνία και θα έβαζαν και βέτο στην ενταξιακή πορεία των Σκοπίων!

Η πανδημία

Η κυβέρνηση τα πήγε καλά στην αντιμετώπιση της πανδημίας;

Απαιτήσαμε αύξηση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, με την πρόσληψη φυσικά του αντίστοιχου υγειονομικού προσωπικού. Τότε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μας έλεγε για «πεταμένα λεφτά». Σήμερα γνωρίζουμε ότι 8 στους 10 Ελληνες πέθαναν εκτός Μονάδων Εντατικής Θεραπείας, γεγονός που συνιστά έγκλημα. Η κυβέρνηση επέλεξε να κάνει λιγότερα τεστ, για να παρουσιάζει λιγότερα κρούσματα και να πανηγυρίζει με τη βοήθεια των ΜΜΕ της λίστας Πέτσα. Αφηνε επίτηδες το κόστος των τεστ στα ιδιωτικά κέντρα να είναι υπέρογκο, ώστε να αποτρέπει τον κόσμο και έτσι να κρατά τα κρούσματα χαμηλά.
Προειδοποιήσαμε την κυβέρνηση να μην ανοίξει τα σύνορα, ειδικά τα βόρεια, γιατί γνωρίζαμε τι γίνεται στα Βαλκάνια. Αυτή, υπό τον εκβιασμό των Γερμανών και της TUI, προέβη στο ανεξέλεγκτο άνοιγμα των συνόρων, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο όλεθρος που δεν μπορούσε πλέον να κρυφτεί. Και, τέλος, προσπάθησε να συκοφαντήσει ακόμα και τη θρησκεία μας, χρεώνοντας την έκρηξη στη βόρειο Ελλάδα στον άγιο Δημήτριο, και όχι στους αλλοδαπούς εργάτες που αποδείχτηκε ότι έμπαιναν ανεξέλεγκτα, με πλαστά τεστ και φυσικά με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης. Την οποία φυσικά προσπαθεί να μετακυλίσει στους ειδικούς, όταν οι ίδιοι ειδικοί τη διαψεύδουν, όπως η κυρία Παγώνη διέψευσε πως υπήρξε εισήγηση για την απαγόρευση του ψαρέματος και του κυνηγιού!
Τώρα το νέο κυβερνητικό αφήγημα είναι το εμβόλιο, την ίδια στιγμή που άπαντες παραδέχονται ότι δεν είναι «πανάκεια». Την ίδια στιγμή που στη Νορβηγία ερευνώνται 23 περιπτώσεις θανάτου έπειτα από τον εμβολιασμό. Δηλαδή ένα εμβόλιο το οποίο δεν έχει δοκιμαστεί αρκετά, ουδείς γνωρίζει τι παρενέργειες θα επιφέρει, ενώ οι ήδη διαπιστωμένες παρενέργειες είναι εξαιρετικά ανησυχητικές, παρουσιάζεται ως η μαγική λύση που θα διώξει την πανδημία. Επιχειρούν μάλιστα να το κάνουν υποχρεωτικό με δόλιες μεθόδους, γεγονός που φυσικά είναι απαράδεκτο και επικίνδυνο.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για συνέπειες που θα μας οδηγήσουν σε ένα νέο καμουφλαρισμένο Μνημόνιο. Αντέχει η ελληνική οικονομία;

Η ελληνική οικονομία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού εξαιτίας των κυβερνητικών αποφάσεων και της πολιτικής που ακολουθήθηκε. Να μην τολμήσει η κυβέρνηση να αλυσοδέσει τη χώρα προς όφελος των διεθνών τοκογλύφων, επικαλούμενη το χάος που η ίδια δημιούργησε. Και άμεσα να υιοθετήσει τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για συνολική ιχνηλάτηση του ιικού φορτίου, ώστε να σταματήσουν τα οριζόντια μέτρα απαγόρευσης που καταστρέφουν την οικονομία. Μόνο από την εστίαση, μία στις δύο επιχειρήσεις οδηγούνται σε λουκέτο με ορατό τον κίνδυνο 1.000.000 συμπολίτες μας να μείνουν χωρίς δουλειά! Οι ξενοδοχοϋπάλληλοι έχουν μείνει ήδη έναν χρόνο χωρίς έσοδα και υπάρχουν δυσοίωνες προβλέψεις και για το 2021. Η κυβέρνηση αρνείται να εφαρμόσει το παραγωγικό μοντέλο που προτείνουμε, βασισμένο στον εθνικό προστατευτισμό και τον οικονομικό πατριωτισμό με έμφαση στην πρωτογενή παραγωγή και την αυτάρκεια, αντί να στηριζόμαστε στα γυάλινα πόδια του τουρισμού. Λύσεις υπάρχουν, η κυβέρνηση δεν μπορεί και δεν θέλει να τις εφαρμόσει. Να διεκδικήσει τα κλεμμένα 3 δισ. από τη Novartis, κλεμμένα λεφτά του ελληνικού λαού. Να κλείσει τις ανεξάρτητες Αρχές που κοστίζουν στον Ελληνα φορολογούμενο περίπου 600.000.000 για να βολεύει η εκάστοτε κυβέρνηση 1.400 άτομα. Να διεκδικήσει αποζημίωση από τη Γερμανία για το diesel gate, Να σταματήσει άμεσα την αιμορραγία με τους μετακλητούς, που πλέον έχουν φτάσει σε αριθμό-ρεκόρ των τελευταίων δεκαετιών. Να πώς μπορεί να εξοικονομήσει άμεσα πόρους για την πραγματική οικονομία.

«Σχέδιο εκλογικού αιφνιδιασμού με δήθεν ηρωική αποχώρηση από τις συνομιλίες»

Βλέπετε εκλογές σύντομα; Θα είστε έτοιμοι γι’ αυτές;

Οι τελευταίες κινήσεις της κυβέρνησης δείχνουν ότι θα κάνει εκλογές εντός του 2021. Η πλήρης αποτυχία του Προϋπολογισμού, που φαίνεται να καταρρέει πριν συμπληρωθεί ο πρώτος μήνας του έτους. Το ολέθριο λάθος με τις διερευνητικές επαφές μπορεί να κρύβει ακόμα και σχέδιο εκλογικού αιφνιδιασμού με δήθεν ηρωική αποχώρησε από το τραπέζι των διαπραγματεύσεων και προσφυγή στις κάλπες. Σε κάθε περίπτωση η παρούσα κυβέρνηση, όπως και όλες οι προηγούμενες, έχει αποδείξει ότι δεν λειτουργεί με γνώμονα τις επόμενες γενιές, αλλά τις επόμενες εκλογές. Εμείς ζητάμε από τον ελληνικό λαό να μας δώσει μία τετραετία. Μόνο μία τετραετία, για να αλλάξουμε την Ελλάδα. Διότι εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς θα το κάνουμε. Δεν ήρθαμε στην πολιτική με κληρονομικό δικαίωμα αλλά με αγάπη για την πατρίδα και σκληρή δουλειά. Και αυτό θα το αποδείξουμε όταν ο λαός μάς δώσει την ευκαιρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Ακολουθήστε μας στο Youtube!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεόδωρος Καράογλου: «Διαφωνώ με το νομοσχέδιο αλλά δεν είμαι ομοφοβικός»

«Το ότι διαφωνώ και θα καταψηφίσω δεν σημαίνει ότι είμαι ομοφοβικός ή ότι δεν σέβομαι τους ομοφυλόφιλους» λέει, μιλώντας στην «Espresso», ο βουλευτής Β΄...

Χάρης Δούκας: «Αντιμετωπίσαμε εχθρική στάση από την κυβέρνηση»

Ο νέος δήμαρχος της Αθήνας Χάρης Δούκας ανοίγει τα χαρτιά του στην «κυριακάτικη δημοκρατία» και περιγράφει το όραμά του για την αναμόρφωση της πρωτεύουσας....

Νικόλας Φαραντούρης: Οικογενειάρχης με καλλιτενική φλέβα, αισιοδοξεί για την πορεία του «νέου» ΣΥΡΙΖΑ!

«Oσοι με ξέρουν, γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται πάνω μου στα δύσκολα» λέει στην «Espresso» ο σύμβουλος Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου...

Μπάμπης Παπασπύρος: Με σχέδιο, εθνική στρατηγική και όραμα για να την αναβίωση της Αεροπορικής...

Συναντούμε σήμερα τον Μπάμπη Παπασπύρο, απόστρατο Ταξίαρχο Ηλεκτρονικό Μηχανικό της Σχολής Μηχανικών Αεροπορίας (ΣΜΑ) της Σχολής Ικάρων.Ο Μπάμπης Παπασπύρος χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακή πορεία...

Το Bollywood… παίζει άμυνα!

Ο 31χρονος σέντερ μπακ ∆ημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε στην «Espresso» για την καριέρα του στην Ινδία

Ραλλία Χρηστίδου: «Έχω κοινό όραμα και στόχους με τον Κασσελάκη»

«Πιθανόν να τον είχα σκεφτεί ως μελλοντικό πρόεδρο πριν εκείνος σκεφτεί τον εαυτό του» λέει στην «Espresso» με μεγάλο θαυμασμό για τον Στέφανο Κασσελάκη...

Δημήτρης Παπαστεργίου: Από το δημαρχείο των «έξυπνων» Τρικάλων στον ψηφιακό κόσμο μιας ολόκληρης χώρας

Είναι τα πρώτα του Χριστούγεννα ως υπουργού, γεγονός που πριν από έναν χρόνο θα του φαινόταν απίθανο. Οπως με χιούμορ λέει, μιλώντας σήμερα στην...

Μιχάλης Κατρίνης: Ο «Κασπάροφ» του ΠΑΣΟΚ κάνει ρουά ματ στον λαϊκισμό

«Οι νέοι αισθάνονται ότι βρίσκονται στο περιθώριο, δεν έχουν ελπίδα για κάτι καλύτερο. Αυτή η αίσθηση μετατρέπεται σε οργή και πολλές φορές σε τυφλή...

Ο Γιάννης Bούρος είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει

Μια ξαφνική ένσταση κατά του εκλογικού αποτελέσματος στη Ν. Φιλαδέλφεια - Ν. Χαλκηδόνα έρχεται να βάλει «φωτιά» σε ένα ιδιαίτερα εύθραυστο σκηνικό που διαμόρφωσε...

Όλγα Γεροβασίλη: «Πρέπει να δώσουμε χρόνο στον νέο πρόεδρο»

Οι αποχωρήσεις στελεχών μετά την εκλογή Κασσελάκη, η δεμένη οικογένεια που τη στηρίζει, και η αποκάλυψη για τις μαγειρικές ικανότητές της

Μιλένα Αποστολάκη: «Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε όλα τα δεινά της κρίσης»

«Στους πολίτες απευθυνόμαστε και όχι σε συμμαχίες κορυφής που δεν αφορούν κανέναν» λέει μιλώντας σήμερα στην «Espresso» η βουλευτής του Βόρειου Τομέα Αθηνών με...

Μίκα Ιατρίδη: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη πράξη από το να χαρίζεις τη ζωή την ίδια»

«Αν δεν υπήρχε ο δότης, το πιθανότερο θα ήταν να μην υπήρχε ούτε ο Νίκος. Το μεγαλείο της ψυχής των ανθρώπων το συνειδητοποιούμε όταν...

Βαρβάρα Μητλιάγκα: Η κυρία που έχει όραμα στας Σέρρας

«Μια πόλη δεν αλλάζει με παλαιοκομματικές χαιρετούρες και χτυπήματα στην πλάτη. Αλλάζει με σχέδιο, όραμα και ρήξεις» λέει σήμερα στην «Espresso» η δικηγόρος Βαρβάρα...

Χρήστος Λεοντής: «Δεν με διακατέχει το άγχος του χρόνου ούτε του θανάτου»

Ήταν Τρίτη βράδυ, 26 Σεπτεμβρίου, στο ασφυκτικά γεμάτο Ηρώδειο. Ο Χρήστος Λεοντής γιόρταζε με μία πανηγυρική συναυλία τα εξήντα του χρόνια στο ελληνικό τραγούδι....

Δρ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης: Ο πρόεδρος της Παγκόσµιας Εταιρείας Ροµποτικής είναι Έλληνας!

Έχοντας πραγµατοποιήσει χιλιάδες επεµβάσεις ροµποτικής, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είναι ο γιατρός που έχει πραγµατοποιήσει τις περισσότερες ροµποτικές επεµβάσεις γενικής χειρουργικής στον κόσµο.Συνέντευξη...

ΣΧΟΛΙΑ

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θεσσαλονίκη: Στα σκαριά ο πρώτος ουρανοξύστης

Από εταιρία συμφερόντων του μεγαλοξενοδόχου Σταύρου Ανδρεάδη

Ελένη Γερασιμίδου για Γιώργο Νταλάρα: «Βγήκε από συνέντευξη στη μνήμη του Τσιτσάνη, δεν μπορείς να πηγαίνεις με το ματσούκι»

H Ελένη Γερασιμίδου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» στην οποία μίλησε για τα 44 χρόνια κοινής πορείας της με τον Αντώνη Ξένο,...

Την Τετάρτη «παραλύει» η χώρα: Ποιοι συμμετέχουν στην πανελλαδική απεργία – Τι ισχύει με ΜΜΜ

Στο έδαφος όλες οι αεροπορικές πτήσεις – Χωρίς ταξί η Αθήνα 27 και 28/2

Η σχέση ζωής της Νατάσας Καραμανλή με τον θρύλο του κρητικού τραγουδιού Λουδοβίκο των Ανωγείων

Μια φιλία ζωής γράφει συνεχώς και νέα κεφάλαια. Ο λόγος για τη φιλία που διατηρεί χρόνια τώρα η Νατάσα Καραμανλή με τον τραγουδοποιό και...

Γιατρός το θύμα που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα – Τι όπλισε το χέρι του πεθερού του

Ο 69χρονος πυροβόλησε τον 57χρονο στην αυλή της οικίας τους - «Νόμιζα ότι η κόρη μου κακοποιείται»

Tο «ευχαριστώ» της Καρυστιανού – Ξεπέρασαν τις 600.000 οι υπογραφές για την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας

Πάνω από 640.000 υπογραφές έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το διαδικτυακό ψήφισμα που ξεκίνησε η πρόεδρος του Συλλόγου Οικογενειών των θυμάτων των Τεμπών, Μαρία Καρυστιανού.Οι...

Ελληνική «Μπίλντερμπεργκ»: Ο Κασσελάκης πήρε το «χρίσμα» από τους 102 «εκλεκτούς»

Μία αποκάλυψη που μπορεί να εξηγεί και τις τελευταίες εξελίξεις…

Δημοσκόπηση: Συμφωνείτε με την παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα;

Λίγο πριν την έναρξη του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρωθυπουργός και τέως πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας, με μία δήλωση του, άσκησε σκληρή κριτική τόσο...

Τον πατέρα Κλεομένη «έδειξε» ως πατέρα του παιδιού της κόρης του ο παλαιοχριστιανός – Τι απαντάει ο ίδιος

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, σε κατάθεσή τους στις αρχές, «δείχνει» τον «πατέρα Κλεομένη» ως πατέρα του παιδιού της 22χρονης...

Δένδιας: Ξεχάστε την αμυντική συνδρομή από ΗΠΑ – Γαλλία σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία!

Κόντρα στην γραμμή Μαξίμου περί νηνεμίας στα ελληνοτουρκικά, ο υπουργός Αμύνης εκφράζει την έντονη ανησυχία του για το μέλλον και ξεκαθαρίζει ότι η Ελλάς...

Ήξερε ο Δένδιας για το επεισόδιο Μητσοτάκη – Μακρόν;

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Νίκου Δένδια για την ενδεχόμενη στάση των συμμάχων μας, με τους οποίους μάλιστα έχουμε υπογράψει και αμοιβαία αμυντική συνδρομή,...

Ανατροπή: Πρώην δημοσιογράφος ο νεκρός σε στύλο υψηλής τάσης της ΔΕΗ

Στον Απόστολο Φουρνατζόπουλο ανήκει η σορός που εντοπίστηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας σε στύλο υψηλής τάσης του ΔΕΔΔΗΕ. Πρόκειται για τον 26χρονο πρώην...

Συνταξιούχος «έκαψε» σε ζωντανή σύνδεση τον Άδωνι

Την ώρα που ο Άδωνις Γεωργιάδης προχωρά στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας Υγείας, με τους ασθενείς να καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη...

«Ο Γεράσιμος έναν χρόνο μετά είναι σε κώμα» – Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα των Τεμπών

Λίγες ημέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από το έγκλημα των Τεμπών, ο Γεράσιμος, ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της μοιραίας αμαξοστοιχίας, εξακολουθεί να...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ