Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Η Αριστερά χαρακτηρίζει φασίστα όποιον διαφωνήσει μαζί της!»

«Αν κάποιοι με θεωρούν, ως γυναίκα, εύκολο στόχο, πλανώνται πλάνην οικτράν» τονίζει η υποψήφια με τη ΝΔ

Must Read

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου, πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, αποτελεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και ιδιαίτερα στο twitter, έναν από τους αγαπημένους στόχους της Αριστεράς, καθώς εκφέρει απόψεις που «προκαλούν» την ιδεολογική ηγεμονία της. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι επιθέσεις εναντίον της ξεφεύγουν από κάθε όριο, ειδικά όταν υποδεικνύει τον παραλογισμό που κάποιοι καλλιεργούν στη δημόσια ζωή της χώρας…

  • Συνέντευξη στον Δημήτρη Παπαγεωργίου

Τοποθετήθηκες πρόσφατα κατά των «κορονοσυλλαλητηρίων» της Αριστεράς. Πώς μπορεί ο απλός πολίτης να δεχτεί ότι είναι κλεισμένος σπίτι του, ενώ συγκεκριμένες ομάδες πολιτών έχουν την ανοχή της ΕΛ.ΑΣ.;

Η αλήθεια είναι ότι η Αριστερά είναι συνέχεια στους δρόμους – όταν είναι στην αντιπολίτευση, βέβαια, γιατί θυμόμαστε ότι επί τεσσεράμισι χρόνια κοιμούνταν ύπνο βαθύ και δεν διαμαρτύρονταν για τίποτα. Πίστευα ότι εξαιτίας της πανδημίας θα έδειχναν κάποια, έστω ελαφριά, σημάδια ευσυνειδησίας και δεν θα μαζεύονταν κατά χιλιάδες. Το ίδιο θα πίστεψε μάλλον και η πολιτική ηγεσία, αλλά τελικά κάναμε λάθος. Οι ίδιοι, βέβαια, που με τόση άνεση διαδηλώνουν, έχουν το θράσος να κουνούν το δάχτυλο στην κυβέρνηση για περισσότερες ΜΕΘ. Ελπίζω ότι την επόμενη φορά η πολιτική ηγεσία του υπουργείου θα δείξει την πυγμή που απαιτείται. Γιατί όσο χαϊδεύεις το «θηρίο» τόσο αυτό αποθρασύνεται.

Με αφορμή τόσο αυτό όσο και άλλες τοποθετήσεις στο παρελθόν, έχεις επανειλημμένα υπάρξει θύμα επιθέσεων από την Αριστερά, κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμα και από τον Πολάκη. Πώς το αντιμετωπίζεις όλο αυτό;

Σε προσωπικό επίπεδο, μόνο χαμο-γελάω και μάλλον λυπάμαι γι’ αυτούς τους ίδιους που κάνουν αυτές τις χυδαίες επιθέσεις. Πιστεύω ότι η νέα γενιά πολιτικών πρέπει να έχει το  θάρρος να τοποθετείται και αυτό είναι κάτι το οποίο λείπει έντονα από τη Θεσσαλονίκη. Ομως εξοργίζομαι και στενοχωριέμαι πραγματικά για το χαμηλό επίπεδο στο οποίο έχει πέσει η πολιτική κουβέντα στη χώρα μας και για το πόσο εύκολα η Αριστερά χαρακτηρίζει φασίστα όποιον τολμήσει να διαφωνήσει μαζί της. Τελικά μεγαλύτεροι φασίστες -στο άκουσμα οποιασδήποτε διαφορετικής άποψης- από τους αριστερούς δεν υπάρχουν.

Πιστεύεις ότι σε θεωρούν εύκολο στόχο, επειδή είσαι γυναίκα;

Δεν μου αρέσει να γίνεται καμία διαφοροποίηση λόγω του φύλου οποιουδήποτε. Τώρα, αν κάποιοι θεωρούν ότι είμαι εύκολος ή, καλύτερα, ευκολότερος, θα έλεγα, στόχος επειδή είμαι γυναίκα, πλανώνται πλάνην οικτράν. Και αν δεν το έχουν καταλάβει, θα το καταλάβουν πολύ σύντομα. Μην ξεχνάμε ότι προέρχομαι από τον χώρο του πρωταθλητισμού στο τένις. Οποιος έχει κάνει πρωταθλητισμό στη ζωή του φτιάχνει ένα μέταλλο και ένα στομάχι τέτοιο, που οι κακοήθειες είναι αδύνατον να τον αγγίξουν. Μάλλον θα έλεγα ότι τον δυναμώνουν, όπως γίνεται ακριβώς και στη δική μου περίπτωση.

Αν μπορούσατε κάτι να αλλάξετε με ένα μαγικό ραβδί στη χώρα μας, ποιο θα ήταν αυτό;

Το πρώτο πράγμα που θα άλλαζα -και θα παλέψω πολύ για να γίνει κάποτε ο κανόνας στη χώρα μας και όχι η εξαίρεση, όπως είναι σήμερα- θα ήταν να υπάρχουν αξιοκρατία και ίσες ευκαιρίες για όλους στον τόπο μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This