Ένας 13χρονος στις ΗΠΑ ο πρώτος άνθρωπος που τερμάτισε το Tetris!

Mόνο bots που τροφοδοτούνταν από Tεχνητή Nοημοσύνη το είχαν ολοκληρώσει

Must Read

Κανένας άνθρωπος μέχρι σήμερα δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το γνωστό βιντεοπαιχνίδι Tetris. Mόνο bots που τροφοδοτούνταν από Tεχνητή Nοημοσύνη είχαν τερματίσει το video game της Nintendo Entertainment System (NES).

Ένας 13χρονος στην Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κατάφερε να νικήσει το Tetris έπειτα από τρεις και πλέον δεκαετίες που κυκλοφορεί.

Σε βίντεο που κατέγραψε το κατόρθωμά του ο έφηβος Γουΐλις Γκίμπσον, γνωστός ως Blue Scuti στο Διαδίκτυο, παίζει επί 38 περίπου λεπτά και φτάνει στο επίπεδο 157. Τότε αναφωνεί: «Ωχ, έχασα!». Εντούτοις, το παιχνίδι συνεχίζεται, ο 13χρονος το τερματίζει και φωνάζει: «Ω, Θεέ μου! Ναι!!! Θα λιποθυμήσω. Δεν αισθάνομαι τα χέρια μου».

Το σκορ στην οθόνη δείχνει «999999». Ο Γουΐλις Γκίμπσον αφιέρωσε την νίκη του στον πατέρα του, Άνταμ, που έφυγε από την ζωή τον περασμένο μήνα.

«Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ από άνθρωπο. Είναι ουσιαστικά κάτι που όλοι πίστευαν ότι ήταν αδύνατον μέχρι πριν από μερικά χρόνια» δήλωσε στου New York Times o πρόεδρος του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Κλασικού Tetris, Βινς Κλεμέντε.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This