Έρχονται τα πρώτα «καλλιστεία» τεχνητής νοημοσύνης

H νικήτρια... κούκλα θα λάβει πάνω από 20.000 ευρώ

Must Read

Το πήγαν ένα βήμα παραπέρα.

Τα καλλιστεία Fanvue Miss AI θα εμφανίσουν τις… κυρίες που δημιουργούνται από την Τεχνητή Νοημοσύνη να αναμετρώνται μπροστά σε επιτροπή κριτών!

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει δημιουργήσει ντόρο, με συνεχείς εξελίξεις για την ασφάλεια των θέσεων εργασίας, την ασφάλεια στο διαδίκτυο αλλά και την έλλειψη υπευθυνότητας. Μην ξεχνάμε τα ανησυχητικά deepfakes τα οποία στοχεύουν κυρίως στις γυναίκες. Πλέον, ξεκίνησε ο πρώτος διαγωνισμός ομορφιάς (!) μέσω τεχνητής νοημοσύνης, με μια σειρά από εικόνες που δημιουργούνται και εικονικές influencers να «διαγωνίζονται» για ένα τεράστιο χρηματικό έπαθλο… Οι συμμετέχουσες μάλιστα στον διαγωνισμό Fanvue Miss AI θα κριθούν με βάση την εμφάνισή τους, την χρήση εργαλείων τεχνητής νοημοσύνης και την δραστηριότητά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η εταιρεία/παραγωγή αναμένει εξάλλου χιλιάδες συμμετοχές! Για να συμμετέχουν, το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι άνθρωποι είναι να υποβάλουν τις δημιουργίες τους και να απαντήσουν σε μια σειρά από ερωτήσεις, όπως «ποιο θα ήταν το μοναδικό σας όνειρο για να κάνετε τον κόσμο καλύτερο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This