Η ιδανική δουλειά για την περίοδο του lockdown – Πληρώνεσαι για να δεις Χριστουγεννιάτικες ταινίες (video)

Τυχερός όποιος καταφέρει να εργαστεί εκεί!

Must Read

Λόγω τoυ lockdown οι περισσότεροι θα έχουν άπλετο χρόνο σπαταλώντας τον βλέποντας ταινίες. Τι καλύτερο όμως από τα βλέπεις ταινίες ενώ πληρώνεσαι;

Κι όμως υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Αν αγαπάς τα Χριστούγεννα και η αγαπημένη σου ασχολία είναι να βλέπεις ταινίες, τότε η ιστοσελίδα review.org σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις το χόμπι σου, βγάζοντας χρήματα.

«Η ιστοσελίδα αναζητά ένα άτομο που θα παρακολουθήσει 25 Χριστουγεννιάτικες ταινίες σε 25 ημέρες, προκειμένου να φτιάξει μια λίστα με τις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών!» αναφέρει χαρακτηριστικά η αγγελία.

Ο τυχερός που θα πάρει την δουλειά το μόνο που έχει να κάνει είναι να κάθεται στον καναπέ του αναπαυτικά και να βλέπει ταινίες για 25 μόνο μέρες και θα έχει ως αντάλλαγμα την αμοιβή των 2500 δολαρίων δηλαδή περίπου 2100 ευρώ.

Τα οφέλη όμως συνεχίζονται αφού η συγκεκριμένη δουλειά προσφέρει και δωρεάν συνδρομή για ένα έτος σε επτά διαφορετικές πλατφόρμες: Hulu, HBO Max, Amazon Prime Video, Netflix, Disney + Apple TV, Hallmark Movies Now, προκειμένου ο υπάλληλος να μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του.

Ο υπάλληλος πρέπει να βρει 25 ταινίες μεγάλου μήκους για να παρακολουθήσει και να γράψει μία μικρή κριτική για κάθε ταινία. Σε περίπτωση όμως που δυσκολευτεί να βρει τις ταινίες, υπάρχει και η βοήθεια του κοινού, καθώς η ιστοσελίδα έχει ήδη συγκεντρώσει σε μια λίστα τις δικές της προτάσεις για να σε βοηθήσει.

Δεν χρειάζεται να έχει κάποιος προϋπηρεσία για να μπορέσει να εργαστεί ως «κριτής Χριστουγεννιάτικων ταινιών» αρκεί μόνο να είναι ενήλικας, να έχει smart tv  ή υπολογιστή για να μπορεί να συνδεθεί στις πλατφόρμες και να διαθέτει άδεια εργασίας στις ΗΠΑ.

Δυστυχώς αυτό βέβαια για τους Έλληνες είναι δύσκολο αλλά επειδή ποτέ δεν ξέρεις… αν υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται και να πληροί τις προϋποθέσεις για την συγκεκριμένη εργασία, αρκεί να υποβάλλει την αίτηση του εδώ έως τις 4 Δεκεμβρίου κι αν είναι ο τυχερός το όνομά του θα ανακοινωθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This