Φρουρός λιποθύμησε μπροστά από το φέρετρο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Must Read

Πλήθος Βρετανών περιμένουν από χθες πολλές ώρες στην ουρά για να επισκεφθούν τη σορό της Βασίλισσας Ελισάβετ που έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο ανάκτορο Γουεστμίνστερ.

Viral έχει γίνει ένα βίντεο ωστόσο, στο οποίο ένας από τους φρουρούς που στέκονταν δίπλα από το φέρετρο της Βασίλισσας λιποθυμά και πέφτει στο πάτωμα μπροστά από τη σορό.

Προφανώς ο άνδρας δεν άντεξε την πολύωρη ορθοστασία με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Νωρίτερα, ο άνδρας είχε κατέβει για λίγη ώρα από το βάθρο μέχρι να ξαναπάρει τη θέση του, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα κατέρρευσε, πέφτοντας προς τα μπροστά και χτυπώντας στο πέτρινο πάτωμα.

Η ζωντανή μετάδοση διακόπηκε για αρκετή ώρα καθώς έσπευσαν να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Η Daily Mail δημοσίευσε το σχετικό βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=Y8Tjsq_2nSE&t=8s

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This