Απίστευτο γκολ με κεφαλιά… πίσω από τη σέντρα, σε επίσημο ματς! (video)

Must Read

Υπό κανονικές συνθήκες η είδηση θα περνούσε στα πολύ «ψιλά» των ΜΜΕ, καθώς πρόκειται για κάτι που συνέβη σε ποδοσφαιρικό αγώνα της… 7ης κατηγορίας της Αγγλίας. 

Ωστόσο, το γκολ που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της FC United of Manchester με την Basford United στην έδρα της πρώτης, έγινε viral, καθώς είναι από αυτά που, όπως λένε, πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις!

Όταν, λοιπόν, ποδοσφαιριστής της FC απομάκρυνε την μπάλα, εκείνη έφτασε στον Stefan Galinski της Basford, ο οποίος, όπως ερχόταν με φόρα, έπιασε μια κεφαλιά… πίσω από τη σέντρα και «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, στέλνοντας την στα δίχτυα!

Ε, μετά από αυτό, οι φιλοξενούμενοι, αναμενόμενα, κέρδισαν το ματς με 3-1.

Δείτε το πραγματικά απίστευτο γκολ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This