Σαρηγιάννης: Κοντά στο Πάσχα θα έχουμε 2.000 κρούσματα

Αποκλιμάκωση αλλά όχι εφησυχασμός

Must Read

Σταδιακή μείωση των κρουσμάτων του κορωνοϊού μέχρι το Πάσχα εκτιμά πως θα έχουμε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής,  Δημοσθένης Σαρηγιάννης.

Αρχές Απριλίου τα ημερήσια κρούσματα θα πέσουν στις 10.000 και κοντά στο Πάσχα θα μειωθούν στις 2.000, ενώ εξήγησε πως «ο καιρός βοηθάει στο θέμα της αερογενούς μετάδοσης, του κορωνοϊού». Προειδοποίησε ότι «η μείωση του ρυθμού εμβολιασμού είναι λάθος, επειδή σε ένα μήνα δεν θα λήξουν όλα».

«Θα συνεχίσουμε με 60 νεκρούς την ημέρα»

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο καθηγητής τόνισε πως θα συνεχίσουμε με 60 νεκρούς την ημέρα, υπερβολικά μεγάλος αριθμός και εκτίμησε ότι «οι διασωληνώσεις θα μειωθούν, σε 350 αρχές Μαρτίου και θα συνεχιστεί η πτώση».

Τις ανησυχίες της εξέφρασε η αναπληρώτρια καθηγήτρια Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής ΑΠΘ, που επισήμανε ότι «δεν θα απελευθερωθούμε μαγικά από τον κορωνοϊό, αν και καθημερινά ως και 15.000 νοσούντες προστίθενται στην συλλογική ανοσία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This