Κλινική Ευαγγελίστρια: «Ο Άνθρωπος είναι η απάντηση όποια κι αν είναι η ερώτηση»

Must Read

Η Παθολογική Κλινική «Ευαγγελίστρια» αποτελεί σημείο αναφοράς στον χώρο των γηριατρικών υπηρεσιών καθώς λειτουργεί αδιάλειπτα εδώ και 70 χρόνια, προσφέροντας υψηλού επιπέδου ολιστικές ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες σε περιθαλπόμενους με χρόνια, βαριά περιστατικά (χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, καρδιολογικές παθήσεις, αγγειακά εγκεφαλικά επεισόδια, σκλήρυνση κατά πλάκας, Alzheimer, νόσο Parkinson κ.ά).

Όλες οι παραπάνω περιπτώσεις απαιτούν 24ωρη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα από κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό προκειμένου να καλυφθούν οι εξειδικευμένες  ανάγκες τους με ασφάλεια. Γίνεται λοιπόν σαφές πως η «Ευαγγελίστρια» αποτελεί μια πρότυπη κλινική ιατρικής φροντίδας με ειδίκευση στα χρόνια περιστατικά που σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συγκρίνεται με τους οίκους ευγηρίας και φιλοξενίας ηλικιωμένων.

Όλοι οι άνθρωποι της Κλινικής -ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό- δημιουργούν ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για την ποιοτική διαβίωση των ανθρώπων που χρειάζονται ιατρική φροντίδα σε καθημερινή βάση και όχι διεκπεραίωση απλών καθημερινών λειτουργιών.

Οι υπηρεσίες και οι παροχές της Κλινικής

Στην Κλινική Ευαγγελίστρια οι ιατροί παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας των περιθαλπόμενων όλο το 24ωρο ενώ είναι διαθέσιμος και σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός αλλά και νοσηλευτικό προσωπικό που είναι σε θέση να καλύψει κάθε ανάγκη. Λειτουργεί μικροβιολογικό-βιοχημικό εργαστήριο εντός της κλινικής όπου μπορούν να πραγματοποιηθούν μια σειρά εξετάσεων. Το συγκεκριμένο εργαστήριο υποστηρίζει τους ασθενείς όλο το 24ωρο και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως μπορούν να προγραμματιστούν εξετάσεις χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν εκτός των χώρων της Κλινικής.

Εντός της Κλινικής λειτουργεί και ακτινολογικό διαγνωστικό εργαστήριο, πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα ιατρικά μηχανήματα και στελεχωμένο από καταξιωμένους γιατρούς. Επίσης, στον χώρο υπάρχει ειδικός διατροφολόγος και φυσικοθεραπευτής.

Όλα τα Τμήματα της Κλινικής στελεχώνονται από έμπειρους ιατρούς, παθολόγους, καρδιολόγο και νευρολόγο, εξειδικευμένους στα γηριατρικά περιστατικά ενώ υπάρχει και σταθερή συνεργασία με ουρολόγο, νεφρολόγο, χειρουργό κ.ά., αλλά και με τις Γενικές Κλινικές «Θεραπευτήριο Αθηνών» και «Hospitality», για περισσότερες ειδικότητες ή έκτακτα περιστατικά. (Πρόκειται για κλινικές κοινής ιδιοκτησίας με την «Ευαγγελίστρια», οι υπηρεσίες των οποίων είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή στους περιθαλπόμενους της «Ευαγγελίστριας»).

Τέλος, όλα τα δωμάτια είναι ευάερα και φωτεινά για να εξασφαλίζουν μία άνετη διαμονή ενώ οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διαμορφωμένοι έτσι ώστε για να παρέχουν ασφάλεια και άνεση στους φιλοξενούμενους αλλά και τους συνοδούς τους.

Η πλούσια εμπειρία και το υψηλό αίσθημα ευθύνης είναι τα σημεία που μας ξεχωρίζουν

Αντλώντας τις αξίες από το όραμα του ιδρυτή μας, ιατρού-χειρουργού Γρηγόρη Γεωργιάδη, ο οποίος εγκαινίασε τη λειτουργία της Κλινικής το 1953, συνεχίζουμε να θέτουμε στο επίκεντρο τον άνθρωπο, με αφοσίωση και σεβασμό σε κάθε περιθαλπόμενο ξεχωριστά αλλά και σε όλες τις οικογένειες που μας εμπιστεύονται τον αγαπημένο  τους συγγενή.

Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω, ο Διοικητικός Διευθυντής κ. Χρήστος Ελευθερίου τόνισε πως «Η Ειδική Παθολογική Κλινική «Ευαγγελίστρια», με εμπειρία επτά δεκαετιών στο χώρο της υγείας και περίπου 50 ετών στις χρόνιες παθήσεις, είναι η μοναδική πιστοποιημένη επιλογή για τη νοσηλεία και την εξειδικευμένη γηριατρική φροντίδα των αγαπημένων σας προσώπων.

Το εξαιρετικά έμπειρο ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό, εξασφαλίζουν την κάλυψη όλων των αναγκών των ασθενών, πάντα με ποιότητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα και πλήρες πακέτο παροχών, μέσα σε ένα ζεστό και οικογενειακό περιβάλλον.

Με δεδομένο ότι ένας στους πέντε Έλληνες είναι άνω των 65 ετών, ένας στους 10 άνω των 80 ετών και ότι η εξειδικευμένη νοσηλεία και φροντίδα μπορούν να αυξήσουν σημαντικά την ποιότητα και το προσδόκιμο της ζωής, η κλινική μας έχει εκ των πραγμάτων κληθεί να αναλάβει έναν ιδιαίτερα σημαντικό και πολύπλοκο ρόλο, στον οποίο, ομολογουμένως, τα πάει περίφημα. Πολύ περισσότερο αν αναλογιστούμε τις κριτικές των συγγενών και – σε κάποιες περιπτώσεις – των ίδιων των ασθενών μας.

Κάποιες φορές μάλιστα, διακρίνουμε στο βλέμμα τους αυτό που έλεγε ο σπουδαίος Βίκτορ Ουγκό: «Βλέπεις φλόγα στα μάτια των νέων, μα στα μάτια των ηλικιωμένων, βλέπεις φως»!

Η μεγάλη εμπειρία μάς έχει βοηθήσει να κατανοήσουμε σε βάθος πόσο μεγάλη αγωνία μπορεί να προκαλέσει η εισαγωγή του συγγενή σας σε κλινική φροντίδας χρόνιων νοσημάτων, ωστόσο είμαστε εδώ για να σας διαβεβαιώσουμε πως είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε άψογα σε κάθε ανάγκη των αγαπημένων σας ανθρώπων, με αληθινό ενδιαφέρον, ποιοτικές υπηρεσίες αλλά και υψηλό επαγγελματισμό.

Κλείστε το ραντεβού σας για να δείτε τις εγκαταστάσεις της και να λάβετε  μια αίσθηση για την καθημερινότητα στην Κλινική. Η Κλινική Ευαγγελίστρια βρίσκεται στην οδό Πυθίας 24, Πλατεία Κυψέλης , Αθήνα , για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα 210 8641210 και στα 210 8640505.

Εναλλακτικά επισκεφθείτε: Website | Facebook | Instagram

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This