Ποια είναι τα tips που θα σε σώσουν από την κραιπάλη της Τσικνοπέμπτης

Must Read

Κι όμως, η αγαπημένη μέρα όλων, η ημέρα του κρέατος πλησιάζει! Αύριο είναι Τσικνοπέμπτη και ενώ κάποιοι θα την εκμεταλλευτούν στο έπακρο, κάποιοι άλλοι ήδη αισθάνονται τύψεις για την διατροφή που θα χαλάσουν!

Το μυστικό δεν κρύβεται ούτε στις ενοχές ούτε στην αποφυγή ενός πλουσιοπάροχου τραπεζιού που θα ενώσει μια παρέα ή μια οικογένεια! Το μυστικό κρύβεται στην σωστή διαχείριση της όρεξής μας αλλά και στο μέτρο που θα βάλουμε. Δεν πρέπει να στερούμαστε, αντίθετα πρέπει να συμπεριλαμβάνουμε όλες τις τροφές στην διατροφή μας χωρίς όμως υπερβολές!

Ας δούμε μερικά tips που θα μας βοηθήσουν να απολαύσουμε την Τσικνοπέμπτη χωρίς ενοχές:

1.  Μην ξεχνάμε να πίνουμε πολύ νερό, καθώς μειώνει την κατακράτηση που κάνει το αλάτι από τα… μεζεδάκια.

2. Δεν πρέπει να μένουμε νηστικοί όλοι την ημέρα με σκοπό να φάμε πολύ το βράδυ. Τα γεύματα μας πρέπει να είναι μικρά και συχνά, ιδανικά ανά 3 ώρες, ώστε να περιοριστεί η όρεξή μας για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης.

3. Εάν είστε λάτρεις του αλκοόλ και πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να το αποφύγετε προτιμήστε την μπύρα ή το κρασί που έχουν λιγότερες θερμίδες. Εάν πάλι δεν συμπαθείτε το αλκοόλ και επιλέξετε κάποιο αναψυκτικό, φροντίστε να μην έχει ζάχαρη!

4. Πρέπει να ξεκινήσουμε το γεύμα μας με άφθονη σαλάτα, η οποία θα μειώσει την όρεξη μας και έτσι θα είναι πιο εύκολο να αντισταθούμε στα… λαχταριστά μεζεδάκια. Καλό θα ήταν επίσης να μην τσιμπολογάμε, αλλά να έχουμε στο πιάτο μας όσα θα φάμε προκειμένου να χορτάσει πρώτα το μάτι μας αλλά και να ξέρουμε πόσο τρώμε!

5. Καλό θα ήταν να αφαιρέσουμε την πέτσα από το κρέας και να προσθέσουμε πολύ λεμόνι που απενεργοποιεί τις καρκινογόνες ουσίες από το ψήσιμο στα κάρβουνα.

Αν ακολουθήσεις τα παραπάνω tips να είσαι σίγουρος/η ότι θα απολαύσεις κι εσύ αυτήν την Τσικνοπέμπτη χωρίς τύψεις για μια διατροφή που δεν ήθελες να χαλάσεις! Άλλωστε, όπως έχει διατυπώσει ένας από τους επτά σοφούς της αρχαιότητας, ο Κλεόβουλος, «μέτρον ἄριστον»!

Δείτε επίσης: Οι επιστήμονες αποφάσισαν: Έξι λεπτά χάδια πριν και μετά την ερωτική πράξη, προσφέρουν μέγιστη ικανοποίηση στο ζεύγος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This