ΑΡΧΙΚΗΕΛΛΑΔΑΦωτιά στο Euroferry Olympia: Τρεις ελαφρά τραυματίες - Προληπτικά στο νοσοκομείο βρέφος δύο μηνών

Φωτιά στο Euroferry Olympia: Τρεις ελαφρά τραυματίες – Προληπτικά στο νοσοκομείο βρέφος δύο μηνών

Τι είπε ο διοικητής του Νοσοκομείου της Κέρκυρας

Συνολικά τρεις είναι οι τραυματίες (προς το παρόν) από τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο πλοίο Euroferry Olympia, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ ο διοικητής του Νοσοκομείου της Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης.

Μικροτραύματα και δύσπνοιες είναι αυτά που εξετάζονται από τους γιατρούς όπως είπε ο κ.Ρουμπάτης, αλλά η κατάσταση των τριών δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Πρόσθεσε ακόμα, ότι ένα βρέφος δύο μηνών μεταφέρεται στο νοσοκομείο καθαρά για προληπτικούς λόγους.

Ο διοικητής του νοσοκομείου πρόσθεσε ακόμα: «Υπάρχει κλιμάκιο στο λιμάνι της Κέρκυρας, για να αξιολογούνται τα περιστατικά μεταξύ των ναυαγών του Euroferry Olympia καθώς είναι πολλοί όσοι πρέπει να εξεταστούν, χωρίς να χρειάζεται να μεταφέρονται όλοι στο νοσοκομείο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης