Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε (0-1) στο ΟΑΚΑ από τον Ατρόμητο: Γκολ με κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου!

Κατηφόρα χωρίς τελειωμό

Must Read

Κατρακύλα! Ο Ατρόμητος, ο οποίος δεν υπήρχε επιθετικά στο παιχνίδι, πήρε σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ επικρατώντας του Παναθηναϊκού με σκορ 0-1 για την 8η αγωνιστική της Super League.

  • Από τον
    Γιώργο Σηφάκη

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με κεφαλιά στο 88΄ σκόραρε το νικητήριο γκολ, σπέρνοντας ξανά προβληματισμό και γκρίνια στο «πράσινο» στρατόπεδο. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σταμάτησαν το σερί δύο νικών τους σε μία κατώτερη των περιστάσεων εμφάνιση απέναντι στους Περιστεριώτες.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ουσιαστικά. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Μπόλονι δεν πήρε ποτέ πραγματικά τον έλεγχο του παιχνιδιού και ο Ατρόμητος, ο οποίος έψαξε να παίξει στην κόντρα, βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο τέλος.

Η ομάδα του Περιστερίου μπήκε λίγο πιο δυνατά, με τον Παναθηναϊκό να δυσκολεύεται να κρατήσει την μπάλα. Στο 60′ και στο 66′ ο Παναθηναϊκός επιχείρησε μακρινά σουτ με Σαβιέρ και Μαουρίσιο αντίστοιχα, χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Όσο κυλούσαν τα λεπτά, οι «πράσινοι» προσπάθησαν να πάρουν την μπάλα στα πόδια τους, αλλά πάλι δεν κατάφεραν να γίνουν πραγματικά επικίνδυνοι. Από την άλλη, η ομάδα του Κάναντι προσπαθούσε να πρεσάρει, ώστε να τρέξει στους κενούς χώρους, όμως ούτε οι Περιστεριώτες απείλησαν μέχρι και το γκολ του Χριστοδουλόπουλου.

Σε τραγική κατάσταση

Εκεί ο Ατρόμητος κατάφερε να τιμωρήσει τον Παναθηναϊκό. Ο Ενσικούλου πήρε καλή θέση από τα δεξιά, έβγαλε μία σέντρα. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Διούδη, γράφοντας το 0-1 στο 88′, ένα σκορ που έμελλε να είναι το τελικό. Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός είναι σε τραγική κατάσταση τόσο από πλευράς φυσικής κατάστασης όσο και από ψυχολογίας, και ίσως η διακοπή του πρωταθλήματος αποδειχθεί ευεργετική.

Διαιτητής: Πέτρος Τσαγκαράκης, Χανίων

Παναθηναϊκός: (Λάζλο Μπόλονι) Διούδης, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης, Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης (74′ Βιγιαφάνιες), Σαβιέρ (61′ Αϊτόρ), Καρλίτος, Μακέντα (61′ Καμπετσής)

Ατρόμητος: (Νταμίρ Κάναντι) Γιαννιώτης, Γκάλο, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Μανούσος, Ούμπιδες (81′ Χαρίσης), Σάλομον (82′ Μπουσούλατζιτς), Αγκάγιεφ (59′ Χριστοδουλόπουλος), Κωτσόπουλος (83′ Μουνίθ), Μάτιτς (67′ Ενσικουλού).

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This