«Ερυθρόλευκο» το ντέρμπι με γκολ (και πάλι) στο τέλος

Must Read

Έγινε συνήθεια στον Ολυμπιακό να κερδίζει στο τέλος των αγώνων. Άλλες φορές σκοράρει στις καθυστερήσεις, άλλες φορές, όπως συνέβη με την ΑΕΚ στο Φάληρο, έξι λεπτά πριν το τέλος (1-0).

Σκόρερ ο Γιάν Εμβιλά, η ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού του ’20 που σε αυτό το πρωτάθλημα είχε σιγάσει. Κόντευε να συμπληρώσει χρόνο χωρίς γκολ για την ομάδα του.

Το τελευταίο το είχε σημειώσει την 1η Μαρτίου 2021 στο Βόλο (2-1 είχε νικήσει ο Ολυμπιακός). Και τότε είχε… μιλήσει στο τελευταίο δεκάλεπτο, στο 84′!

Η ΑΕΚ έδειχνε μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι δεν θα έφευγε με… άδεια χέρια από την έδρα του Ολυμπιοακού. Όμως μια στιγμή αδράνειας της άμυνας, ένας λάθος υπολογισμός του τερματοφύλακα της Τσιντώτα έφερε την ήττα.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Εμβιλά, Μ. Καμαρά (46′ Ονιεκούρου), Μπουχαλάκης (80′ Καρβάλιο), Μασούρας (68′ Βαλμπουενά), Α. Καμαρά (91′ Μπα), Τικίνιο (80′ Ελ Αραμπί).
ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης / 4-2-3-1): Τσιντώτας, Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι (88′ Σάκχοφ), Σιμόες, Λιβάι, Τσούμπερ, Άμραμπατ, Ανσαριφάρντ (81′ Γέβτιτς).
Διαιτητής: Όρελ Γκρίνφιλντ (Ισραήλ)
Βοηθοί: Ίνταν Γιαρκόνι (Ισραήλ), Άβι Γκόλντσταϊν (Ισραήλ)
Τέταρτος: Σπυρίδων Ζαμπάλας (Ηπείρου)
VAR: Ζιβ Άντλερ (Ισραήλ)
AVAR: Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου).

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός): «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αρκετά περίπλοκο, ήταν σημαντική η νίκη αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε το παιχνίδι που θέλαμε, μας είχε κλείσει καλά η ΑΕΚ. Κάναμε φάσεις θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει νωρίτερα ωστόσο στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μας πίεσε ιδιαίτερα. Αντί να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς, έγινε επικίνδυνο, υποφέραμε στο δεύτερο μέρος γιατί οι αντεπιθέσεις της ΑΕΚ μας έφερναν σε δύσκολη θέση. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει, αυτό μας έκανε ευάλωτους, ευτυχώς καταφέραμε εμείς να σκοράρουμε».

Αργύρης Γιασννίκης (ΑΕΚ): «Ήρθαμε εδώ μετά από έναν πικρό αποκλεισμό και κακά αποτελέσματα, για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας δεν τα καταφέραμε αν και προσπαθήσαμε πολύ. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν παίρνει αυτό που της αξίζει. Δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις που είχαμε, η νίκη πήγε στον Ολυμπιακό και αυτό είναι που μετράει».

Περιοσσότερα σε λίγο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This